Süžee:
Oma kooli kuumim ja populaarseim tüdruk Jessica Spencer on kindel, et tal on täiuslik elu. Ta on cheerleader ja käib jalgpallimeeskonna kapteniga. Enam parem olla ei saakski, kuni klassiõde talle needuse peale paneb.

Hommikul leiab Jessica end 30-aastase mehe (Rob Schneider) kehas. Esimene šokk saabub WC-s, sellest toibudes üritab Jessica enda naiselikku välimust taastada kõikvõimalike vahenditega, raseerides rinnalt karvu jne. Kuid asjatult - ainus, mis teda päästa saab, on vabaneda peale pandud needusest.

Mees, kellega Jessica keha vahetusse läks, kasutab tema keha, teenimaks raha striptiisitarina, prostituudina ning muude räpaste tegevustega.

Enne, kui Jessica suudab oma keha tagasi saada, seisab tal ees cheerleaderite võistlus, keskkooli lõpuball ja võitlus, et saada tagasi oma armastatu. Ja seda kõike 30-aastase mehena!

Osades: Rob Schneider (“Elukas”), Rachel McAdams, Adam Sandler (“Mr. Deeds”), Anna Faris (“Õudne film”, 1-2), Michelle Branch, Robert Davi (“007 ja luba tappa”), Matthew Lawrence jpt.

Kestvus: 1 tund 41 minutit