Tartu noored võitlevad oma õiguste eest!

Seekord võttis Katrin Lustiga ühendust Jarmo, kes on viimased kaks aastat esindanud Tartu ekstreemsportlasi. Väidetavalt pandi Tähtvere rulaparki maha kordi odavam asfaltkate. Noored aga ei leppinud olukorraga ja hakkasid oma õiguste eest võitlema.

Kas maksumaksja raha lendas korstnasse?


Eesti üks paremaid rulatajaid räägib sellest, kuidas Tartu Tähtvere rulaparki pandi maha kordi odavam teekate kui noortele lubati. Asfalt oli kokku klopsitud justkui ehitusjääkidest ja noored ise kutsusid seda porgandiriiviks. Kuidas noored oma õiguste eest seisid ja mis ikkagi täpselt juhtus?

Rulapargi eest vastutav Marti Viilu endal süüd ei näe!


Katrin Lust rääkis SA Tähtever Puhkepark juhi Marti Viiluga ja küsis, miks mees ei pööranud noorte muredele tähelepanu ja ta lasi lastel mitu aastat ekstreemspordiga tegeleda kasutuskõlbmatul ja ohtlikul asfaldil. Kas Viilu tunneb end kuidagi süüdi ja kuidas ta oma käitumist täna kommenteerib.

Räpparid asusid noori päästma


Saate teises pooles tõi Katrin Lust ekraanile loo, kuidas räpparid on asunud noori päästma. Räpparid Bad Art ja Kozinak otsustasid minna koos Katrin Lustiga Tallinna tänavatele noori päästma. Tuli välja, et noortekambad liiguvad endiselt ringi pealinna parkides ja paljud lapsed istuvad tegevustult kampadega niisama. Räpparitel on idee korraldada noorte vahel konkurss, et valida välja uusi räpi talente. Kuidas sellest konkurssist osa võtta seda näed juba täpsemalt siit: