1. Ära vabanda sotsiaalmeedias

Räägi oma partneriga päris elus. Kui läksite tülli ja te ei ela koos, siis kirjuta talle ja ütle, et soovid kokku saada ja rääkida. Päris elus vabandamine on oluliselt siiram. Sotsiaalmeedias ei saa avaldada tundeid tõelisel viisil. Võid kasutada emotikone, aga see pole tõeline.

Samuti ära kirjuta avalikke postitusi, kuidas oli ikka selline tüli, et ise ka ei usu. Teised ei pea sellest teadma. Hoidu ka purjus peaga helistamisest ja kirjutamisest.

2. Kirjuta oma mõtted paberile

Kasuta lühikesi lauseid. Ära mine pikale. Mõtle selgelt läbi, mida soovid öelda. Mõtle, mis läks halvasti ja mis oli selles tülis sinu süü. Väldi klišeelike kingitusi nagu suured lillekimbud ja vatti täis topitud pehmed loomad. Olulisem on see, et lepite ära. Vabandusi ei saa osta asjadega.

3. Vabanda näost näkku

See on siiraim viis vabandamiseks. Kui armastad oma kaaslast tõeliselt, siis vaata talle silma ja ütle talle, et armastad teda. Kangekaelsusel ei ole tegelikult mingit mõtet ja see ei vii kuskile.

4. Tee kaunis žest

Kuigi just sai mainitud, et rooside ja mänguasjadega pole mõtet üritama minna, siis on asju, mis sellegi poolest aitavad. Valmista kaaslasele näiteks maitsev õhtusöök. See on hea viis näitamaks, et hoolid temast. Olulisem on see, et kaaslane saab aru sinu siirusest ja et tõesti soovid vabandada.

5. Pea meeles, et kõik haavad vajavad paranemiseks aega

Teod on rohkem väärt kui sõnad. Isegi kui lähete tülli ja elate koos, siis ära väldi oma kaaslast. Ole talle tülile vaatamata toeks ja aita teda igal viisil. Näita tema vastu hoolivust. See on hea viis tõestada, et oled tegelikult ka siiras.

Allikas: yourtango.com