Maja kuulub endisele Ameerika jalgpallur Brian Holloway'le. See on mehe teine elukoht, mille eest mees maksis osaliselt oma Super Bowl'i boonuse eest. Holloway elab ise hetkel Floridas, vahendab Huffington Post.

Noored, kes Holloway majja sisse tungisid, seal alkoholi ja narkootikume tarvitasid, tekitasid kahju vähemalt 20 000 dollari eest. Kõiki varastatud asju ei ole suudetud tuvastada ja nende kahju on seni teadmata.

Kui mees avastas Floridas olles internetist tema majas toimunud sündmused, siis selle asemel, et nõuda noorte arreteerimist, lõi ta veebilehe www.helpmesave300.com. Sinna postitas mees noorte fotod, mis nad ise endast internetti olid laadinud, tuvastas juhtunuga seotud inimesed, ja tegi üleskutse, milles otsib võimalusi, kuidas noorteni jõuda, et neile näidata, milliseid teisi viise on oma vaba aja sisustamiseks olemas. Joomine, narkootikumid ja vandalism ei ole parimad võimalikud lahendused.

Ilmselt ei ole liialdus väita, et vähesed meist oleksid käitunud sarnaselt Holloway'le. See nõuab väärikust ja kaastunnet, et näha, mis on täis urineeritud vaipade, katkiste akende, rikutud seinte, jultumuse ja austuse puudumise taga. Holloway oli valmis kutsuma väikesed vandaalid tagasi oma koju piknikule, kus nad koristaksid koos ära segaduse, mis noored endast maha jätsid. Üks laps kolmesajast ilmus kohale.

Selle asemel, et oma lapsed Holloway ees vabandama panna, ähvardasid osa vanemaid ohvri maja õhku lasta ja kavatsevad nüüd mehe kohtusse kaevata selle eest, et viimane internetis nende laste pildid avaldas. Seda hoolimata sellest, et lapsed lekitasid fotod endast internetti ise.

Peale Twitterisse postitatud piltide leidus sotsiaalmeedias selliseid säutse nagu "mul on hea meel, et mu vanematel pole si*tagi sellest, mida ma teen", "äge viis, kuidas lõpetada suvi", "see pidu oli vapustav".