Kolme päeva jooksul on festivalikülastajatel võimalik oma käed valgeks saada ühtekokku tervelt 13 ekstreemspordialal ning samuti imetleda oma professionaale, kes rula, wakeboard’i, longboard’i, rulluiskude, lumelaua, skimboard’i, maastikuratta ja BMXi, SUPi, wakeski, jalgratta ja go-kartide seljas enda oskuski demonstreerivad.

Lisaks on sel aasta festivalil ka eraldi programm pere pisematele. Suvist meelerahu on võimalik nautida loomingulistes töötubades või päikeselisel rannal ning õhtud on sisustatud muusikaga – lavale astuvad Slippery Slope, GRIND live, Elephants From Neptune, OYT, Triana Park (Läti), The Big Bluff (Läti), Golden Parazyth (Leedu), Garbanotas Bosistas (Leedu) ning mitmed teised tuntud kollektiivid Baltikumist.

Playground Festival toimus esimest korda 2014. aasta juulis Sports Complex 333-s, mil kolme päeva jooksul viis festival kokku üle 400 sportlase ning 1500 festivalikülastaja. Samuti toimusid festivali ajal 333 Wakepark Cup ja European Skimboarding Cup. Festivali nimekaimad esinejad olid Triana Park, Carnival Youth ja The Coco'nuts.

Festivali kolme päeva pileteid hinnaga 20 eurot on võimalik soetada SIIT.