Lõputud võimalused

Aegade muutudes muutuvad ka moed. T-särkidele võidakse trükkida kuulsuste fotosid, mustreid, reklaamtekste, vaimukaid hüüdlauseid, iseenda pilte, vms. Kuid särk jääb ikka särgiks. Kes oleks võinud arvata, et niivõrd lihtne riideese muutub ülemaailmseks hitiks tõenäoliselt kuni ajastute lõpuni. Vahelduda võivad ka kraemoed — polokrae, ümarkrae, kolmnurkkrae, triiksärgikrae, tulevad triibud ja ruudud, vahelduvad kangad ning lisanduda võivad nööbid ja lukud, kuid T-särk jääb ikkagi kestma.

Nagu iga teise hilbuga, nii ka T-särgiga: neid võib kanda mitmeti, sõltuvalt sellest, millised on need riided, mida T-särgiga sobitad. Osasid võib kanda ülikonnapintsaku all, teised selleks jälle ei sobi. Osad on nii mõjuvad ning toredad, et mingi teise hilbuga neid katta oleks suisa patt. T-särke võib kapis olla tohutu kogus, et neid võiks vahetada vastavalt tujule. Võiks suisa öelda, et neid pole kunagi liialt palju, eriti just suveajal.

T-särgid on umbes nagu kilekotid — neid koguneb koju palju ja kõik on erinevate kirjade ning mustritega. Ning nii nagu kilekotte, võib ka T-särke mõningase kasutamise järel ilma suuremate süümepiinadeta minema visata või koduste remonditööde tarbeks kapipõhja peita.

Liikuvad reklaamtahvlid
Igal endast lugupidaval firmal on oma reklaamsärgid. Nii on kõige kindlam, et firmalogod ning sloganid tänaval ringi liiguvad. Ükski teine riideese ei ole nii popp reklaamkandja, kuna T-särgid on odavaimad ning samas ka kõige mugavamad. Ühe lihtsa tooriku võib hulgiostuga soetada kommiraha eest, mistõttu kõik seda võimalust ka agaralt kasutavad. Neid võib kinkida ning erinevatel üritustel või loosimistel auhinnaks anda olles kindel, et vedelema särgid küll ei jää. Ühel või teisel viisil saavad nad kantud ning firmareklaam on oma osa eeskujulikult täitnud.

Kujunda ise
Enamasti ei valmista me ise riideid, kuna vähesed oskavad õmmelda või muud peenikest näputööd teha. T-särkidega on kõik hulga lihtsam — kui sul on midagi öelda või tahaksid kanda erilist särki, siis piisab ideest ning pisikese vaevaga teevad meistrid vastavate vahenditega särgi valmis. Fotopoes kleebitakse soovitud pilt nagu naksti särgile ning võid kindel olla, et seda on maailmas vaid üks eksemplar.
T-särke võib kangavärvidega isegi kujundada: seod särgi sõlme või käkerdad kokku ning värvid — lõbusad mustrid ja lillekesed tulevad äärmiselt omapärased ning loomutruud. Ning kui väga sa ka ei üritaks — kaht identset särki ei õnnestu teha.
Viimane mood: lõika T-särgil ära kaelus ning varrukad ja jätagi seesugused käristatud servad. Hooletult töödeldud, kuid puhas T-särk jätab sinust mulje kui äärmiselt trenditeadlikust kandjast. Tulemus garanteeritud, toiming ülilihtne.
Ka lihtlabane sodimine annab omapärase efekti. Vildikad või pastakas, vahet pole! Sodi särgile oma sõnum ja võid kindel olla, et seda märgatakse ning loetakse. Põnevat meisterdamist!