"Paljud fännid ütlevad, et tahavad olla minu moodi. Mina ütlen neile, et õige on olla iseenda moodi ja täita enda unistusi. See on kindel – kui kõnnid läbi elu, päike südames, lähevad su unistused täide. Ühel või teisel moel."

2. katkend (1. Publikus ilmunud katkendit saad lugeda SIIT)

ALLES ALGUSES

„biit surub vastu maad
bass veidi raputab
peakohal hõljuv tolm
keerleb mu ümber ja spinne teeb
detsibellid tapavad
maast lahti tõstavad
keerlen kui liivatorm
lendan õhus ja spinne teen”

♫ „Spin”

Artisti elu on vaheldusrikas: Getter on kontserte andnud vabaõhulavadel ja ööklubides, kirikutes ja kaubanduskeskustes ning kõikjal nende vahepeal. Lisaks Eestile on ta laulnud Saksamaal Eurovisioni laval, Rootsis geiparaadil, Ameerikas jalgpallistaadionil ja Prantsusmaal veinimõisas.

Lauljanna esinemistel sageli kaasas käiv mänedžer Tambet Mumma meenutab: „Ükskord oli Getteril ööpäeva jooksul kolm esinemist. Viimane algas öösel kell kaks. Panime siis esimese loo kiirema, et Getter üles ärkaks – ja ta sai väga hästi hakkama. Teinekord jällegi esines Getter öösel Saaremaal, kust me hommikul Tallinna ja sealt jällegi edasi Võrru esinema sõitsime. Tagasi koju naasime hommikul kell neli ning kell kuus pidime juba olema lennujaamas, et Getter jõuaks laulma Minskisse.”

Kuhu edasi? Kui Getter on jõudnud nõnda palju teha juba 20. eluaastaks, mida veel oodata? „Mul on palju unistusi, mida tahan ellu viia,” ütleb Getter päikeseliselt naeratades. Ent praegu on tema uutest plaanidest veel vara rääkida. Kõik on ju alles alguses.

Appi-appi! Mis siis saab, kui laulusõnad lähevad meelest? Getter ei kanna esinemistel laulutekste kaasas: stuudios harjutades jäävad sõnad meelde ning esinedes laulab ta lihtsalt peast. Tõsi, ette on tulnud sedagi, et laval sõnad ununevad. Ups! „See on nii piinlik tunne!” tunnistab Getter. „Fännid aitavad mind siis hädast välja. Mul on juhtunud, et esimese refrääni ajal hakkan mõtlema: appi-appi-appi, kuidas teine salm edasi läheb? Siis ütlen fännidele „Nüüd on teie kord!” ning nad hakkavad kaasa laulma.

Laul „Alles alguses” on justkui fännide hümn. Laulan neile ühe rea ette ja nemad laulavad lõpuni. Kontsertide lõpus olengi nõnda teinud – lähen lava äärele, ulatan mikrofoni ning fännid laulavad hoopis mulle.”

See muidugi ei tähenda, et Getteril oleks alati sõnad peast pühitud, kui ta fänne laulma ergutab. Talle lihtsalt meeldib publikut kaasa haarata.