"Paljud fännid ütlevad, et tahavad olla minu moodi. Mina ütlen neile, et õige on olla iseenda moodi ja täita enda unistusi. See on kindel – kui kõnnid läbi elu, päike südames, lähevad su unistused täide. Ühel või teisel moel."

1. katkend:

SOONTES VOOLAB MUUSIKA

„Keeristorm su hinges
Tahaks kõike välja öelda mis sees
Muusika, mis soontes voolab
Kergelt sinust sõltlase teeb”

"Parim päev"

2013. aasta 5. veebruaril löödi Getterile nuga kõrri …

Okei-okei, palun mitte ehmatada: tegu oli plaanipärase mandlilõikusega. „Põdesin peaaegu iga kuu angiini ja muutusin iga esinemisega aina nõrgemaks, nii et ei valitsenud enam enda häält. Lauldes ja isegi kõneledes võis hääl järsku jonksatada – selle kohta öeldakse, et kukk tuli sisse,” selgitab Getter.

Operatsioonilaual lebades ei hakanud Getter üldse mõtlemagi sellisele õudusele, et lõikus ebaõnnestub ja koos mandlitega eemaldatakse ka lauluhääl. Üldnarkoosi pelgas ta aga küll ning püüdis opilaual vägisi ärkvele jääda ... ent tuimasti oli tugevam.

Kõik läks õnneks hästi, nii et juba 20 minutit pärast narkoosist toibumist sai Getter emale helistada ning rääkida, et temaga on kõik korras.

„Pärast lõikust algas mul jäätiseperiood,” muigab Getter. „Jäätis aitas taastuda ning ega ma oma valusa kurguga muud süüa saanudki. Püreesuppe õnneks samuti, aga see oli ka kõik. Ühel hetkel tuli sein ette, nii et ma ei tahtnud jäätist enam nähagi. Kaotasin sel ajal kaalus üsna palju.
Kui operatsioonist oli möödas kolm nädalat, söandasin esimest korda võtta väikese ampsu sushi’t. Selle neelamine oli nii valus, et võttis isu kohe ära.”

Tasapisi hakkas Getter siiski ennast tahke toiduga harjutama. Samuti tegi ta hääleharjutusi ning pärast pooleteisekuist esinemispausi suutis publiku rõõmuks taas lavale astuda. „Pärast oppi oli palju kergem laulda kui enne!” rõõmustab ta. „Tundsin, et ma ei tee häälele haiget. Enne kippus hääl rutem väsima, aga praegu on kõik hästi.”

Teist katkendit Getteri fänniraamatust saad lugeda juba homme Publikust!