Kuidas valmistada "Bloody Mary't" à la Kertu Moppel? Siin on teile retsept: 1 l abielu, 0,5 l armastust, 30 kg diivanit, 1 vasaku käe väike sõrm, 2 võõrast meest ukse taga, vürtsiks lisage oma isiksus.

Koostisainetena soovitab Von Krahl kasutada Tiina Tauraitet, Erki Lauri, Ott Kartaud ja Tõnis Niinemetsa, panna nad Von Krahli lavale ja segada. Teater hoiatab, et nimetatud segu võib põhjustada naerupuhanguid ja identiteedikriise ning esitada keerulisi intellektuaalseid väljakutseid.

Uksed on ühed hirmsad asjad. Kunagi ei või kindel olla, kes sealt järgmisena tulla võib. Kas tullakse ainult su tuppa või tungitakse su ellu? Kas minnes jäetakse hüvasti sõbralikult või lahkutakse vaenlastena? Ei või iial teada.

Kertu Moppeli “Bloody Marys” saab üks abielupaar vaevu kolm näidendilehekülge oma uut diivanit ja kardinaid nautida, kui juba kõlab uksekell. Saatuslik helin, mis teatab, et muutuse tund on käes. Ukse avanedes paiskub kõik segi, tasapisi, aga vääramatult.

Õhtut sisustatakse mängudega, kus võitu ja kaotust on raske eristada. Minapildid mõranevad ning enesehinnanguid arvestatakse ümber kiiremini, kui aktsiaid börsil. Kaovad piirid kujuteldava ja päris elu vahel. Kui mängus osaleb inimese kuvand endast, siis kas “päris mina” vaatab kõrvalt või mängib kaasa? Kas keegi üldse kunagi teadiski?

Kertu Moppeli kirjutatud ja lavastatud etenduse kunstnik on Arthur Arula. Üles astuvad Tiina Tauraite, Erki Laur, Tõnis Niinemets ja Ott Kartau.

Etendused toimuvad 15., 16., 19., 20., 22., 23., 26., 28., 30. ja 31. märtsil ning 1. ja 2. aprillil kell 19:00 Von Krahli teatris. Piletid on müügil Piletilevis, Piletimaailmas ja Von Krahli Teatri kassas.