Poksiimpeeriumi rajaja Don King on karm mees ning sooritanud teadaolevalt vähemalt kaks tapatööd. Esimene oli kättemaksuks tema hasartmängu ringkonda sissetungimise eest ning ta mõisteti süüdi teise astme mõrvas. Teisel korral peksis ta ühe oma alluva surnuks, kes talle 600 dollarit võlgnes.

Matthew Broderick ja tema tollane tüdruksõber Jennifer Grey käisid 1987. aastal Iirimaal puhkamas ning Broderick sõitis kogemata vastassuunavööndis ning põrkas kokku vastutuleva autoga. Teises sõidukis olnud juht ja kaasreisija surid saadud vigastustesse.

The Who trummar Keith Moon sõitis 1970.aastal kogemata autoga otsa oma sõbrale ja ihukaitsjale Neil Bolandile, keda ta teel seismas ei märganud. Ta mõisteti süüdi nii oma sõbra surmas kui ka joobes, ilma juhiloa ja sõidukikindlustuseta auto juhtimises. Kuigi intsident määrati õnnetusjuhtumiks, tunnistas Moon end süüdi. Kohutav sündmus painas teda kuni ta enda surmani 1978.aastal.

Räppar Snoop Dogg tunnistati süüdi rivaalitseva gängi ühe liikme mõrvas. Kuna ta kaitsjaks oli kurikuulus Johnny Cochran, mõisteti ta pärast aastatepikkuseid kohtuistungeid õigeks.

Sex Pistolsi bassist Sid Vicious pussitas oma tüdruksõbra Nancy Spungeni 1978.aastal surnuks. Alguses ei nõustunud Vicious süüdistustega ning väitis, et leidis Spungini hotelli vannitoast juba surnuna. Hiljem võttis ta kuritöö siiski omaks, ent väitis, et ei soovinud talt elu võtta. Kuigi ta mõisteti mõrvas süüdi, ei jõudnud ta iial karistust kanda, sest suri enne narko üledoosi.

Mötley Crue laulja Vince Neil tegi 1984.aastal purjus peaga autoavarii, milles hukkus tema kaasreisija Nicholas "Razzle" Dingley. Teises sõidukis olnud reisijad said mõlemad ajukahjustuse. Kuigi ta vere alkoholisisaldus oli lubatust kõvasti kõrgem, veetis ta reaalselt vanglas vaid 15 päeva.

Kurikuulus O.J. Simpson arreteeriti ja mõisteti süüdi mitmes koletus veretöös - eksabikaasa Nicole Browni ja tema sõbra Roland Goldmani mõrvas. Kuigi alguses mõisteti Simpson õigeks, usuvad paljud, et ta pääses teenitud karistusest puhta nahaga.

Neljakordne paraolümpia võitja Oscar Pistorius lasi 2013.aastal maha oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi läbi nende ühise kodu vannitoa ukse, väites, et oli pidanud Steenkampi sissetungijaks.