Merka räägib Noorte Häälega vesteldes, et tähtsal päeval, mil talle keskkooli lõptunnistus ulatati, kandis ta roosat kleiti, mille tegi õmbleja. "See jääb tõenäoliselt siiski mu viimaseks kleidi õmblemiseks, sest see võttis ikka väga palju aega," naerab ta.

Uusküla, kes kandis aktusel krepilokke, tõdeb täna, et kuigi kooli lõpetamine on tähtis sündmus, ei peaks end selleks puhuks liialt üles lööma. "Samas, võib-olla ei ole paljudel selliseid üritusi, mille jaoks end tuunida, ning seepärast võetaksegi aktusest maksimum."

Ta soovitab ennekõike jääda iseendaks ning mitte panna liigset rõhku meigile, soengule ja riietusele. "Paljud viivad end äärmusesse," viitab ta uhketele kleitidele ja soengutele. "Jää selleks, kes oled!" soovitab ta.

Merka jutustab, et lõpupidu viis neid Tallinnast välja. "See oli ajal, mil Nexusel oli ilmunud esimene singel "Suveks tantsime talve". Võtsin selle loo peole kassetil kaasa ja mul oli ikka väga hea meel, kui see teistele meeldis." Ta lisab, et juba järgmisel päeval ootas neid bändikaaslastega ees üks esimestest esinemistest ning seetõttu tal poole ööni trallida polnud võimalik.

Hea lugeja, kuidas valmistud Sina oma kooli lõpuaktuseks- ning peoks?