Loe, millised ebamaised huvid on Eesti kuulsustel!

Lea Liitmaa elus on oluline koht inglitel ja vaimudel

Lea Liitmaa on meedia vahendusel tihti rääkinud inglitest. Nimelt on nii vaimudel kui inglitel tema elus oluline koht.

"Inimesed arvavad ilmselt nüüd, et ma olen hull. Aga ma usun, et mul on tiivad. Ma olen reaalselt tundnud, kuidas mulle tiivad kasvasid," rääkis lauljatar Lea Liitmaa telesaates "Tähelaev".

"Oli öö. Kell oli umbes pool üks öösel ja ma tundsin, et mulle hakkavad tiivad kasvama," meenutas Liitmaa telesaates.

Lauljatar helistas seepeale sõbrale ja bändikaaslasele Angela Aagile ning ütles: "Mulle kasvasid tiivad!" Angela, kes tunneb Lead juba aastaid, ei imestanud Lea avalduse üle.

"Rääkisin talle, et mul on suured tiivad ja ma lendan toas ringi!" meenutas Lea.

Lea ei ootagi, et inimesed teda mõistaksid. "Need, kes saavad sellest aru, need saavad. Teised ei peagi mõistma."

Angela Aak pildistab oma aurat

"Mu auraanalüüsis oli kirjas, et peaksin ennast rohkem armastama," mõtiskleb Angela Aak pärast põnevat protseduuri - aura pildistamist. Lisaks näitab tema aura üleloomulikke võimeid ja kaasasündinud emalikkust.

Angela auratoonid on sinised ja violetsed, mis annavad tunnistust inimese hästiarenenud emotsionaalsusest. Sellised inimesed on sündinud hooldajad ja emad.

"Paraku mulle tundubki nii, et oskan vahel teiste heaks enam teha kui enda tarvis. Mu auraanalüüsis oli kirjas, et peaksin end rohkem armastama. Tegelikult on kogu see jutt mulle vägagi tuttav, kuid ometi on jube keeruline seda mõelda ja olla," arutleb Angela Naistelehele antud intervjuus.

Piret Järvis korraldab naabritega esoteerikaõhtuid

Piret Järvis (26), kes kolis koos kihlatuga maale elama, räägib, et neil on naabritega väga vedanud.

Lisaks sellele, et naabrite uksel koputab ta alati ka siis, kui vaja mune või suhkrut laenata, korraldavad nad koos ka esoteerikaõhtuid, rääkis ta Anne&Stiilile.

"Me kõik oleme inimesed, keda ühendab maal elamisega kaasneva vaikuse ja rahu otsimine. Koos korraldame näiteks esoteerikaõhtuid, kuhu oleme kutsunud mõne põneva persooni loengut pidama," jutustab Piret, et taolised teemad on temani jõudnud tänu uutele inimestele ta elus ning rahu õhkavale miljööle.

"Olen hakanud lugema hoopis teistsugust kirjandust kui varem, süüvinud erinevatesse religiooniteooriatesse, psühholoogiasse jne. Naabrid on viinud mind rohkem kurssi ka veinikultuuriga, mis oli mulle varem suhteliselt tume maa."

Näitleja Margus Prangel: vabastav hingamine aitab lõdvestuda

Draamateatri näitleja Margus Prangel (35) avastas enda jaoks vabastava hingamise viis aastat tagasi, mil sõber ta esimesele retkele alateadvusesse viis.

Sellest ajast peale tegeleb ta hingamisega regulaarselt ja seeläbi saadavad kogemused muutuvad üha põnevamaks, kirjutab ajakiri Naised.

Margus toob kohe jutu alguses välja hea tähelepaneku. "Kui sageli leiad end arvuti tagant või teleri eest istumas ning taipad, et oled justkui hingamise lõpetanud või ei hingagi? See on stressist ja pingest, õige hingamine annab aga võimaluse lõdvestuda."

Hingamata ei saa, see on meie elus oluline ning seda teavad ja kasutavad lõdvestumiseks mitmed tuntud tele- ja lavanäod.

Superstaari-Arno avastas enda jaoks püramiiditeooria

Superstaarisaate teisest hooajast tuntud Arno Suislep avastas esoteerika enda jaoks paar aastat tagasi. "Viimasel ajal meeldib mulle tõesti selle tegelda. Eriti meeldib mulle püramiiditeooria," ütles ta Publikule.