Töö kestus oli 4 tundi, nii paigaldus kui hooldus ja mitmel korral sai hooldusest paigaldus, kuna kõik küüned kooriti maha. See oli paras küünte tapmine ja 2013. aasta suve hakul vahetasin ma tehnikut.

Kui mul tavaliselt olid geelküüned peal püsinud nii, et 2 nädalat peale hooldust murdus juba esimene, siis uus tehnik tegi oma tööd oivaliselt. Juba enne tehniku vahetamist olin aru saanud, et ilmselgelt ei ole asi minus. Aga hind oli odav ja ma ei raatsinud kallima tehniku juurde minna.

Lõpuks siis võtsin end kokku ja läksin ja tõesti, tulemusega jäin väga rahule. Küüned olid peal umbes 6 nädalat, mis oli lihtsalt uskumatu. Jõudsin tema juures käia 2 korda ja pidin uuesti vahetama, kuid ma ei saanud halvemat tehnikut ja olin jällegi rahul.

Kuna geelküüned on tegelikult väga kallis lõbu ja mina olen alles õpilane, siis hakkas rahaga kitsaks minema. Tehnik tõstis hinda ja minul enam raha polnud. 2013. aasta jõuludel otsustasin, et enam ei taha geelküüsi kanda ja viilisin need maha. Ärge muretsege, ma tean kuidas see käib ja konsulteerisin ka asjatundjaga.

Kunastküüntest sain lahti ja see, mis mulle geeli alt vastu vaatas oli otseses mõttes nutma ajav. Minu oma küüned olid nagu paberist. Mul läks pikalt aega, et neid tagasi tugevaks saada. Pidev murdumine pani mulle mitu korda pähe mõtte, et panen endale selle tobeda geeli tagasi ja ongi korras.

Aga ma ei murdunud ja jätkasin erinevate küünelakkide katsetamist ja vitamiinide võtmist. Alles nüüd, kevadel, on mu küüned tugevad ja kasvavad. Kuigi nad pole praegu väga pikad, on nad tugevad.
Samuti olid mul ripsmepikendused.

Ma ei ole tegelikult siiani aru saanud, kas minu ripsmed olid tõesti nii rasused, või sattusin ma pidevalt kohutava tehniku juurde. Esimest korda panin ripsmepikendused 2012. aasta sügisel. Ma ei kandnudki neid tegelikult kaua ja eemaldasin need juba suvel.

Mul kukkusid need kogu aeg ära ning raha läks ka kohutavalt, kuna pidin hoolduses käima iga 2 nädala tagant. Muidugi on mugav, et ei pea koguaeg värvima ja kena on, aga enda ripsmed olid lõpuks nagu pudeliharjad. Neist polnud midagi järel. Õnneks on mind õnnistatud kiiresti kasvavate ripsmetega ja suutsin nad taastada üsna kiirelt. Kasutasin kookosrasva ja riitsinuseõli, mis aitas mind tohutult.

Ma tean, et paljud tahaksid endale kunstripsmeid ja -küüsi, et ripsmed ja küüned ilusad oleks, aga ma soovitan siiralt mõelda ka selle peale, et kui need kunagi ära võtta, siis tuleb ikka väga palju vaeva näha, et enda loomulikud küüned-ripsmed taastuksid. Ärge rikkuge enda loomulikku ilu. Püüdke loomulikul teel välja tuua oma parimad jooned. Ja pidage meeles, kõik meist on ilusad omal erineval moel!