"Lugedes "Suvegurmee" korraldaja hinnangut kontserdi kohta saab tekkida ainult üks mõte, et Eesti teeninduskultuur on väga madal. Viibisin ka ise kõneainet pakkunud kontserdil ning olin samuti pettunud ja lahkusin enne kui jõudsin ära oodata peaesinejad. Sellest oli mul ääretult kurb meel ning ka mahavisatud rahast kahju. Ei tule minu teenitud eurod nii lihtsalt, et saaksin silma kinni pigistada ja olla rahul sellega, et hea et väravast sisse lasti. Eestlaslik kätumismudel lööb välja ka mõningates kommetaaridest, et mis te virisete ja küsinud lappi ja pühkinud tool ise puhtaks. Kuid andke andeks: kui olen teinud kulutuse üritusele, eriti veel sellisele millel on meeletult suur promo ning reklaamitakse kui väga vinget ja peent üritust, siis sellisele ma ka nende väljareklaamitud ootustega ka läksin," kirjutab Delfi lugeja.

"Korraldaja kommentaar oli, et ta ei osanud prognoosida üritusele nii suurt menu ja nii suurt külastajate hulka. No kuulge. Lollimat vabandust annab otsida! Piletid olid välja müüdud juba pikka aega enne üritust. Korralik korraldaja kontrollib palju pileteid on müüdud, ning palju on oodata külastajaid. Ning ühtegi üritust ei korraldata ilma, et tehtaks ka mingi eeldatav prognoos palju võiks olla külastajaid. Jah, hiljuti Eestit väisanud Dalai-laamat kuulama koguenud rahvahulka oli keeruline ette prognoosida."

"Cateringi teenindus oli tõesti halb. Siin ei ole küsimus ühes teenindajas vaid see heidab valgust kogu teenindusele. Ning seistes ka ise järjekorras ´a 1h ei saa öelda, et see oleks kiire ja professionaalne teenindus. Teenindust näitab suhtumine ning sellisel üritusel ka teenindaja kiirus ja teadmine kus asjad asuvad, mitte neid tellides otsima asudes. Samuti laudadelt "nõude" plastiktopside ära koristamine on iga korraliku ja endast lugupidava teenindusettevõtte prioriteet, et klientidel oleks meeldiv süüa ja juua. Lisaks pean ära mainima, et gurmeeks ei saa nimetada kuidagi plasttopse! Ärge nimetage üritusi paremaks kui nad on! Siis ka ei oodata teilt midagi," on lugeja pahane.

"Kaardimakse korraldamine terminali viimisega ühest telgist teise taas " hea " teeninduse märk. Venitame järjekorda ja jookseme mööda parki terminaliga ringi. Toolid olid tõesti mustada ja ei olnud mustad mitte niismama, et oleks raske käega või salvrätikuga puhtaks pühkida, vaid sellised millele ei taha kohe vaadatagi. Kui olen ostnud pileti nii "peenele" üritusele milleks pean ma kaasas tassima eraldi lapikesi, et puhastada toole, mille eest olen maksnud krõbedat hinda. See tuleks siis piletit müües ka välja tuua, et toolid võivad olla räpased."

"Külastasin ka mitmeid kordi Anne kontserdi ning seal ei osanud midagi oodata kuna tegu oli tavapärase kontserdiga kus müüakse õlut, siidrit ja grilli. Miks siis Anne kontserti gurmeeks ei nimetatud. Samasugune friikartul ja praekartul. Midagi erilisemat ja maitseelamust pakkuvat toitu küll ei olnud, mida aga ootasin."

"Et vältida inimeste negatiivset tagasisidet (kuigi korraldaja on saanud vaid positiivset tagasisidet) võiks jätta kõlavad pealkirjad panemata, mis ei tekita ka soovi üritusest midagi paremat oodata. Siinkohal saab vaid öelda, et tahtsime parimat, aga välja kukkus nagu alati. Korraldaja saadud ainult positiivset tagasisidet ei saa küll välja lugeda kommentaaridest. Ja need, kes kommenteerivad, et tüüpiline eestlane muud ei tee kui vingub siis jah. Soovin saada lubatud teenust, mille eest olen maksnud ning olen see eestlane, kes ei lase endal nahka üle kõrvade tõmmata ning alandlikult kõik välja kannatada!"