Jäär (21.märts — 19.aprill)

Horoskoobiratta esimesele tulemärgile meeldivad põnevad ja vürtsikad elamused, mistõttu sobivad talle jõulise ja kirgliku maitsega õlled. Näiteks iirlaste toodetud punases Killian'is pääsevad mõjule keskmisest kõrgemal temperatuuril röstitud odralinnased ja ka selle õlle kirgas värv ei jäta Jäärasid külmaks.

Sõnn (20.aprill — 20.mai)

Kuna Sõnnid on erakordelt sensuaalsed, siis meeldivad neile kreemjad, rikkalikud ja täidlased maitsed. Nende traditsiooniline iseloom ei luba liialt eksperimenteerida, seega sobiv rüübe peab olema küll tugeva mekiga, ent ei tohi rajalt kõrvale eksida. Näiteks tume ja siidine Guiness pakub ilmselt parimat naudingut.

Kaksikud (21.mai — 20.juuni)

Kaksikutele meeldib pidevalt uut informatsiooni hankida ning olla pidevas liikumises, seega nende õhuline ja kergemeelne loomus ihkab kergesti allaminevaid lahjasid õllesid, mille haaramine on pigem loogiline valik kui läbimõeldud otsus. Laimiviiluga Corona on veatu valik! Või kui see ära tüütab, siis mõni kergem maitseõlu nagu kirsimaitseline Kriek või vaarikamaitseline Bacchus.

Vähk (21.juuni — 22.juuli)

Vähkide perekeskne ja hoolitsev iseloom ihkab tuttavlikke, turvalisi ja lohutavaid maitseid. Päris kindlasti ei istu Vähile üllatused, vaid pigem maitsed, millele saab kindel olla. Näiteks Newcastle Brown Ale’i siidine ja tasakaalustatud maitse, milles tajutav nii soliidne ajalugu kui hea reputatsioon, peaks hästi sobima.

Lõvi (23.juuli — 22.august)

Lõvidele meeldivad hinnalised elamused, seega on nad pigem šampusejoojad kui õllesõbrad, kuid siiski… Kui üldse miski, siis äkki hele Chimay? Selles õlles on sarnaselt šampusele veidi vurtsu ja väärikat maitset ning kergust. Tegu on kallima hinnaklassi õllega, mille kuldne värvus peaks Lõvi luksusjanulise ja päikeselise isiksusega sobima küll.

Neitsi (23.august — 22.september)

Kuna Neitsid on praktilise meelega, sirgjoonelised ja otsivad eeskätt efektiivsust, siis peavad ideaalsed keelekasted peavad olema kanged ning puhta, arusaadava ja värskendava maitsega. Näiteks Anchor Steam’i Anchor Summer või Duvel.

Kaalud (23.september — 22.oktoober)

Kaalud on võluvad ja diplomaatilised ning suudavad igasuguseid pingeid leevendada. Kuigi nad eelistavad õllele veini, joovad nad hea meelega delikaatseid, maheda ja kerge maitsega õllesid. Näiteks Smithwick’s Draught rubiinpunane rüübe sobib kui valatult.

Skorpion (23.oktoober — 21.november)

Skorpioni külgetõmbav ja intensiivne isiksus otsib sama keerulist ja mitmekihilist õliut ning teda ei eruta vähimalgi määral tavalised ja turvalised maitsed. Eelistatud on jõulised, tumedad või punased õlled, näiteks Old Peculiar või punane Chimay.

Ambur (22.november — 21.detsember)

Pidevas liikumises ning uusi seiklusi ja värskust otsides, vajab Ambur kangust, pidevaid üllatusi ning  ohtlikke elamusi. Seega sobib talle võimsa alkoholisisaldusega, kuid maitsemeeli erutav Tripel Karmeliet, kus värskus ja täidlus on balansis.

Kaljukits (22.detsember — 19.jaanuar)

Kaljukitsed hindavad traditsioone rohkem kui ükski teine tähemärk. Paljudele võib ta jätta tõsise ja reserveeritud mulje, kuna on üks parajalt keeruline isiksus, keda tuleb esmalt hästi tundma õppida. Sama lugu on talle sobivate õlledega — iga maitsenüanss peab avalduma järk-järgult, et iga lonks oleks huvitav. Seega sobivad traditsioonilised õlled, milles on rikkalikult maitset, näiteks Samuel Smith Indian Pale Ale.

Veevalaja (20.jaanuar — 18.veebruar)

Veider, natuke napakas, üllatuslik, piire ja traditsioone murdev — need on märksõnad, mis iseloomustavad nii Veevalajat kui ta õllevalikut. Ei eruta ega rahulda (ning lausa pahandavad kohati) liiga turvalised ja traditsioonilised maitsed ning ilmselt ei olnud tal enne Brewdogi õlletehase tekkimist mitte midagi rüübata. Kanged ja humalased, vürtsikad ja meelierutavad IPA-tüüpi õlled viivad Veevalaja paradiisi, sest ta oled mässaja.

Kalad (19.veebruar — 20.märts)

Õrnad ja tundelised Kalad hindavad õllesid, mis erutaks nende fantaasiat ja paitaks sisemist poeetilist unistajat. Seetõttu maitsevad talle veidi magusad ja kergesti rüübatavad õlled, milles ei puudu ka puuviljane mekk. Paradise Ale või Hoegaarden väikese sidruniviiluga on Kaladele ideaalne!