Shaik (hääldatult Shake) on pärit New Yorgist, Queensi linnaosast. Tema huvi tantsu vastu tärkas juba 3-aastaselt. Kui ta sai üheksa, hakkas ta tantsu tõsiselt võtma ning 13-aastaselt liitus ta populaarse tänavatantsugrupiga The Dynamic Breakers ja esines igas New York’i linnaosas. See võimalus oli just see, mis andis lükke tema edasisele tantsija ning meelelahutaja karjäärile. Nüüd on ta tuntud juba ka mujal maailmas ning Christopher jätkab lavade vallutamist!

Vaid paari aastaga sai Shaik veelgi rohkem tunnustust nii tantsija kui ka koreograafina ja see andis hoogu juurde tema soolokarjäärile. Ta tuuritas kohtades nagu Ameerika Ühendriigid, Rio De Janeiro, Brasiilia, Tokyo, London, Inglismaa, Rootsi, Saksamaa jne. Tihti reisis ta mõne artistiga nagu Run-DMC, Guy, SWV, Bobby Brown, Al B. Sure!, Heavy D. and The Boys, Monet ja veel paljudega. Lisaks kõigele sellele on Christopher kaasa löönud paljudes muusikavideodes näiteks “Just Got Paid” ja “Tell It To My Heart”. Ta on palju ka televisioonis üles astunud, näiteks saadetes Showtime at the Apollo, Soul Train, The Arsenio Hall Show ja BET’s (Black Entertainment Television) Video LP.

Oma niigi kirju karjääri jooksul on Shaik teinud ka veel modellitööd ning saanud kajastust erinevates moeväljaannetes. Ta on olnud olulises rollis koos Leonard Markhamiga „Dancefit fitness“ treeningprogrammi videos ning teinud koostööd ka selliste staaridega nagu Diana Ross, Jonathan Butler, 3rd Base.
Shaik jääb silma oma erilise oleku ja särava energiaga. Tantsuveteran, kes oskab publiku tähelepanu võita ning alati midagi uut pakkuda! Hetkel tegeleb ta mitme meelelahutusliku projektiga, alustades tantsutuuridega ning lõpetades erinevate filmi- ja teatriprojektidega.