Meie lähme muidugi ka omadele poistele kaasa elama. Eestit esindab sel aastal 22 sõitjat, kellest senini edukaim on olnud 20-aastane BMX-sõitja Andres Lainevool.

Siit lähedalt on veel tulemas 18 soomlast ja 9 lätlast. Kuid konkurents on karm, sest võistlejaid on lennanud kohale pea 30 riigist ning kõige rohkem näeb nädalavahetusel võistlemas USA väljapanekuid, keda on mõlemal alal kokku 30.

Kuigi lennujaamas tekitas loomulikult enim kiljeid MTV staar Ryan Sheckler, tuli tänavusele Simple Sessionile ennast tõestama terve hunnik oma ala legekujusid.

Ryan Decenzo, Peter Ramondetta, Jonathan Thijs, Tim Zom, SS seni edukaim Eniz Fazilov rula peal ning Mark Webb, Ty Marrow, Ben Lewis, Mike Fede, Brett „Maddog“ Banasiewicz, Drew Bezanson ja üks seni edukaimatest Garrett Reynolds BMX-i otsas on ainult vähesed kõikidest medalimagnetitest, keda me sel nädalavahetusel Saku Suurhallis näha saame.

Võistluseks harjutamine ja ka peomöll on igal juhul juba täies hoos ning laupäeval ja pühapäeval saame näha oma ala tippe ka juba võistlemas!

Vaata videot SS 11 võistlustulle asuvast 17-aastasest Rain Lindemannist!