Mang ennustas Maalehe veergudel, et jaanuari alguses sagenevad õnnetusjuhtumid veonduses, lennu- ja raudteeliikluses. Need juhtuvad kas inimliku vea tõttu, või mis veel hullem – terroritegude taga­järjel.

Vajate tõestust meilt või mujalt? Palun:

Mang ennustas: Uraan viitab ootamatusele, suurele ehmatusele, millel on seos õhumaailmaga, elektriga.

Tegelikkus: Auvere elektrijaama ehitusel tekkis 6. jaanuaril avarii tuhaärastussüsteemis, mille tagajärjel paiskus süsteemist välja suurem kogus tuhka. Raskelt sai vigastada kaheksa inimest.

Mang ennustas: Sagenevad õnnetusjuhtumid veonduses, lennu- ja raudteeliikluses. Need juhtuvad kas inimliku vea tõttu, või mis veel hullem – terroritegude taga­järjel.

Tegelikkus: 28. detsembril kadus Indoneesia lennufirma AirAsia Indonesia reisilennuk, 162 inimesega pardal, Airbus A320-200, mis oli teel Indoneesiast Singapuri. Lennuk kukkus Jaava merre. Mang pani mööda vaid mõne päevaga.

Mang ennustas: Uusaastasaluudi järel võib tulla ka hävingut toovaid paugutusi

Tegelikkus: Maskides automaatidega mehed korraldasid Pariisi kesklinnas 7. jaanuaril ajakirja toimetuses veresauna, milles hukkus 12 inimest.

Siiski saab õnnestustejada varsti veidikeseks otsa: Mangu sõnul algab 20. jaanuaril soodsam seis ning pinged lahenevad. Tänu Saturni heale aspektile Päikesega suureneb turvatunne, paraku küll vaid lühikeseks ajaks, ei luba mees lõpuni optimistlik olla.

Mida toovad aasta 2015 järgmised kuud? Loe Maalehest!