Tinder vaidles Candelore’i hagile vastu, kuna rakenduse loojate meelest on loogiline alla 30-aastastelt lisavõimaluste eest vähem raha küsida, kuna tavaliselt on noorte eelarve napim. Candelore, kes tegelebki meeste õiguste eest võitlemisega, on ka varem sarnaste asjadega silma paistnud. Näiteks on ta naisühendusi kohtusse andnud, kuna need ei luba teda enda üritustele. Mehe sõnul on ka Tinderi vaatevinkel antud juhtumi puhul vale. Esimeses kohtuastmes kohus temaga aga ei nõustunud ning andis õiguse kohtingurakendusele.

Sihikindel õiguslane Candelore kaebas otsuse edasi ning apellatsioonikohus leidis, et Tinderi tasupoliitika on tõepoolest diskrimineeriv. “Tinderi turu-uuringud ei ole antud puhul määravad. See, et nende tulemused näitavad mingit tendentsi nooremate kasutajate sissetulekute ja maksmistasu osas,ei ole absoluut. Mõni vanem kasutaja võib samuti olla oma raha kulutamise osas üsna kammitsetud, isegi rohkem kui noorem generatsioon.”

Kohtus võidu saavutamise tulemusena peab Candelore’i kohtukulud maksma kohtingurakendus. Tinder tutvustas tasulisi võimalusi 2015. aasta mais ehk vaid kaks kuud enne kohtusaaga algust.