Süžee:
Peter Sanderson
(Steve Martin)
on lahutatud, otsekohene, ennast täis advokaat, kes ikka veel armastab oma eks-kaasat ega suuda aru saada, millise eksimuse pärast naine ta maha jättis. Siiski üritab mees oma eluga edasi minna.

Internetis surfates armub ta jututoas lobisedes taibukasse ning seksikasse juristi nimega Charlene. Aga kui ühel ilusal hommikul naine ta ukse taha ilmub, pole tegu aruka ja meeldiva juristiga. Kaugel sellest! Naine (Queen Latifah) on hoopis põgenenud vang, kes tahab Peteri abiga oma süütust tõestada.

Lärmakas ja šokeeriv Charlene keerab Peteri perfektselt korras elu pea peale, seades ohtu ta võimaluse võita tagasi oma naine ning ka Peteri suhted ta parimate klientidega.

Nagu öeldakse: “Meest sõnast, naine jutukast”, ja nii ei jäägi mehel muud üle, kui asuda oma õudusunenägu aitama, tedmata seejuures, milliseid muutusi see nende ellu toob. Kuidas kõik lõpuks välja kukub, jääb saatuse otsustada.

Osades: Steve Martin (“Bowfinger“), Queen Latifah (“Chicago”), Eugene Levy (“Kuum pirukas” 1-2), Jean Smart (“Armas kodu Alabamas”), Michael Rosenbaum (“Ühikakutid”), Joan Plowright jt.

Kestvus: 1 tund 45 minutit