Peoprogramm algab juba reedel, 29. aprillil klubist Hollywood, kus annab live-kontserdi Winny Puhh ning musa mängivad kodumaine DJ Critical ja Soome Top Billin Soundsystemi DJ'd Sir Nenis & DJ Flipperi.

Laupäeval, 30. aprillil ootab ees suur Simple Sessioni kvalifikatsioonidejärgne pidu, kus kõik peale pühapäevastesse finaalidesse pääsenud võistlejate saavad põhjalikult lipsu lõdvaks lasta. Pöörane klubiöö toimub Club Cathouse'is, kus astuvad üles Blabbermouf (Hollandist), TOMM¥ €A$H, DJ Mamania ja Dr. Philgood.

Nagu Sessioni-nädalavahetusel ikka, ei tule esmaspäev nii nagu tavaliselt, vaid varahommikuni pidutsedes. Legendaarselt Simple Sessioni afterparty'l kuumutavad Hollywoodis pidutsejaid parimad Eesti DJd: Kristopher Luigend (Haigla), DJ Flipperi (Top Billin), Paul Oja, Dr. Philgood, Quest, MVP, Jaan Jaago ning esineb Kallervo Karu On Drums!

Piletid Simple Sessionile on saadaval Piletilevis. Kuni 24. aprillini on 2-päevane festivalipass saadaval eemüügihinnaga 29€.

Tahad Simple Sessionist maksimaalse rajuelamuse saada? Siis võta osa suurest VIP-loosist, milles lähevad mängu mitte vaid festivalipassid, vaid ka võimalus Saku Suurhallis võistlejate alal hängida ning nendega õhtuti VIPis tasuta jookidega pidutseda! Loosis osalemiseks levita allolevat postitust oma sõprade seas ja kutsu neid Sessionile.