Noh, me olime siis igas mõttes koos ja hakkasime siis omamoodi "käima". See oli teistmoodi - me ei olnud otseselt koos, ainult siis, kui kuskil juhuslikult kokku sattusime või olime kuskil pidudel koos.

Nüüd ta ignoreerib mind, aga ma olen temasse tõsiselt ülepeakaela armunud ja ma ei jäta järgi enne, kui ta endale saan. Ma ei suuda päevagi veeta ilma, et ma tema häält/naeru kuuleks. Ta teeb küll igasuguseid veidrusi, kuid mind ei häiri miski ta juures. Ma olen temasse tõsiselt armunud, aga ta üritab mind ignoreerida ja ma ei tea, mida teha. Loodan saada teilt head soovitust, mida teha.

Kadi, 15

Dr. Noormann vastab

Ajalugu, alkeemia ja lõpuks ka päris keemia teab igasuguseid armastuse äratamise võtteid – armujoogid, afrodisiiakumid, erektsioonstimulaatorid, hormaan- ja feromoonpreparaadid. Kuid kui ikka naises peituv seksapiil pole välja mängitud või see ei toimi, jäävad piltlikult öeldes üle ainult pöidlakruvid või käerauad. See tähendab emotsionaalse vägivalla või alistamise tehnikat, mis on kahjuks ka olemas.

Selle kõige ebaausamaks võtteks on sündida ähvardav, kuid poisile ootamatu laps. Paljude laste saatuseks on olla „aumeheliku isaduse“ kinnitus, mitte mõlemale vanemal planeeritud ja oodatud laps.

Teie Dr. Noormann

Jaga
Kommentaarid