Vähemalt ma arvasin, et olen, kuni hetkeni paar nädalat tagasi, kui hakkasin nägema veidi rohkem tüdruku ühte sõbrannat, kellega koos nad vahepeal asju ajavad ning olen ka sinna seltskonda just viimasel ajal sattunud. Probleem selles, et oleme kolmekesi mõnikord väljas käinud ja leian end vahepeal mõtlemast selle sõbranna peale. Väljaskäimistel oleme nii silmanurgast üksteist jälginud ning väike flirt, või siis no selline mõnus jutuajamine, on ka olnud, aga ei midagi tõsist.

Võib öelda, et praeguseks hetkeks on mulle see tüdruk järjest rohkem meeldima hakanud. Põhjusteks oleks, et ta on justkui rohkem tegus, aktiivne, pikem, seksikam. Pikemalt rääkinud me ei ole ning kokkuvõttes ei tea tema sisemusest peaaegu midagi. Ei saa justkui oma tüdruku kõrvalt võõra naisega ka kokku saada ja nii kahekesi rääkida, et teda tundma õppida. Olen talle paar smsi saatnud, mille peale sain vastuse lõppkokkuvõttes, et "peaksime ikka läbi su tüdruku suhtlema, sest meile mõlemale on ju oluline tema heaolu". Ehk siis, ta on arukas ka ning hoolib oma sõbrannast. Saan täiesti aru, keegi ei tahaks ju sellises olukorras olla, aga kuidas siis seda lahendada? Kas jätkata suhtlemist ning rääkida sõbrannale oma tunnetest või siis esmalt rääkida oma tüdrukule? Olen selle peale 2 nädalat järjest iga päev mõelnud ja päris plahvatava pea tunnet ei ole, aga raske on kahele korraga mõelda.

Lisaks räägiks ka, et miks ma üldse enda tüdrukuga koos olen: ta on tasakaalukas, rahulik, selline ,kes mõtleb enne ja siis tegutseb, ka aktiivne, sest omab hobisid ja käib tööl ning koolis. Mina olen veidi rutakas ja kipun kiirustama, aga planeerida jälle meeldib koguaeg. Käin samuti tööl, koolis ja tegelen hobidega. Meeldib kui on palju teha ja vahepeal võtan endale isegi liiga palju kohustusi, aga peaasi, et igav ei hakkaks. Puhata saab ju hiljem. See, et tüdruku sõbranna just selline tegus on, siis võib-olla see köidabki mind kõige enam tema juures, kindlasti ka see, et ta on pikk, aga mitte pikem kui mina, ja hästi ilus. Jään vastust ootama.

Robert, 23

Dr. Noormann vastab

Taas tüüpiline kolmnurk: mina ja sõbra sõber või mina ja sõbranna sõbranna. Mistahes valiku juures jääb keegi ikka kannatama. Kui valid oma tüdruku sõbranna, kaotad oma sõbranna ja ega nendegi suhtest vist midagi järele ei jää. Kui valid ikka endise suhte jätkamise kasuks, jääb Sinu süda kripeldama. Ometi lahendatakse neidki olukordi kuidagimoodi, aga kõigi jaoks läbinisti ausat lahendust ma ei näe. Oma tüdruku kõrvale tema sõbrannast kallimat teha on alatu, millele temagi on vihjanud. Üldine käitumistava eeldab, et uut suhet ei tohi otsida enne vana suhte lõppemist. Aga seegi on ju raske? Oma tüdrukuga rääkimisest Sa ei pääse. Kas ta ohverdab ennast sõbrannale ja suudab Sind vabaks anda? Arvan, et kui Sa just ülepeakaela armunud ei ole, suudad rutakaid otsuseid vältida ja annad asjad ajale arutada.

Teie Dr. Noormann

Jaga
Kommentaarid