1. Tantsulõvi

Ta vihub tantsu mistahes suursündmuse lava ees, kuhu puhkuseeufooria ta kandnud on. Ta ei lase end heidutada vihmasabinast, pidades seda jahutavaks, ega suurest kuumusest ja higiojadest, selgitades, et nii põlevad edukalt kalorid.

2. Varjujaht

Varjujahtija on enamasti üle 30-aastane, kes on tulnud sündmusele hästi aega veetma, peagi taipab ta aga, et on tõesti liiga palav ja ta istub esimese telgi või varju pakkuva suure puu alla, veetes festivaliaega Instagramis ja erinevates tšätiakendes ja kurtes teistele, kui palav seal ikka on.

3. Nudist

Vabandusega, et tal on väga-väga kuum, kisub ta oma riided nii seljast, kui sündsus lubab, nautides tegelikult keha eksponeerimist ja väänlevaid liigutusi, millega enda sõnul tuult teeb endale. Loomariigis nimetataks seda paaritumistantsuks küll. Sugu pole siinkohal oluline.

4. Alkojahutaja

Tema on see, kes leemendavana õllejärjekorras seisab (juba kuuendat korda paari tunni jooksul), uskudes, et just promillidesse on peidetud tegelik jahutuse saladus. Ainus, mida see talle tegelikult pakub on metsik uimasus, halval juhul ka peavalu, mis võimaldab peagi kuskile pikutama minna või sootuks jahedamasse koju end ära vabandada.

5. Veehull

Tema leiab iga vedelikku nähes, et just see sobib jahutuseks kuuma eest: olgu selleks vallatu veepritsimine pudelist, jääkuubikuga keha hõõrumine või jalgade purskkaevu kastmine. Kõige paremini tunneb ta end aga veekogus, kuhu sulpsab iga 7 minuti järel, tüüdates päikesekummardajaid siis lakkamatu jutuga, kuidas ta ei mõista, et keegi suudab sellise ilmaga ilma vette minemata olla.

6. Vabandaja

Tema on soojatalumatu (kuumast rääkimata!), kes kõik erinevad pikniku-, festivali- ja muud kutsed laualt lükkab, selgitades, et selle kuumaga pole ta millekski võimeline. Ta eelistab kuumalaine üle elada nelja seina vahel head ja paremat näksides ja lemmiksarju vaadates, saades sündmustest osa sõprade uudisvoogude kaudu. Tema suurim nauding on kolm korda päevas lähimasse poodi minek, kus külmalettide vahel jäätisepakenditelt ka huvi puudusel kaloreid ja sisaldust loeb. Tõeline tujurikkuja neile, kes suvest maksimumi võtta tahaks koos temaga.