Nihilist.fm oli suurepärane blogiplatvorm. Miks "oli"? Ühel hetkel otsustasid selle lehe ninamehed blogi uksed kinni panna. Väga kahju, sest nihilist.fm oli ideaalne blogiplatvorm. Intrigeerivad pildid, lahedad pealkirjad, sisukad tekstid ja justkui uus liikumine. Kui tuli mõte, et tahaks kirjutada, ei pannud keegi kätt ette. Toksisid mõtted arvutisse, valisid pildi, tegid paar klikki ja asi vask. Loomulikult vaatas moderaator üllitise üle, kas see on sobilik, aga suures piirdes sai igaüks avaldada igasuguseid lugusid.

Nihilist.fm ei olnud ainult blogi. See võitles ka narkomaaniaga. Omal moel. Võisid lugeda erinevaid lugusid, kui hull see tegelikult on. Võisid lugeda HAPKOMANi lugusid. Võisid saada mingi pisikese pildi, miks sa ei peaks midagi tõmbama või süstima. See oli õpetlik ja loodetavasti juhatas nii mõnegi noore halvalt teelt. Meil on vaja sellist lehekülge. Kohe ja kiirelt.

Vaba blogiplatvorm, kuhu igaüks kirjutada saab on hea. Inimesed avaldavad vabalt oma mõtteid. Olgu selleks luule, inimeste rasked lood elust enesest, väljamõeldud novellid, pikad armastuslood või elav fantaasia. Kirjutada võid ka räigeid hälbekirjanduse žanri alla kuuluvaid tükke, mis kisuvad igapäeva elu rõvedused otse su silme ees paljaks. Lühidalt öeldes pole vaja mingeid tutvuseid või olla lapsepõlvest saati tuntud nimi, et saada oma tükk avaldatud. Eks mõni noor luuleinimene teab, et kui ta saadab oma teosed Värskesse Rõhku, siis ei pruugi see toimetajal meeldida ja asi võib minna sinna, kus seda ja teist.

Blogi võimaldab inimestel lugeda teiste teoseid. Mõned pakuvad mõtteainet, teised on lihtsalt meelelahutuslikud. Samuti lubab see sahtlisse kirjutamise asemel avaldada anonüümselt oma arvamusi või lühijutte. Aja jooksul kooruvad välja ka nii-öelda rahva lemmikud ja nii mõnelegi võib see olla kirjanikukarjääri algus. Igatahes pole selline platvormi puhul vahet, kas mingile "spetsialistile" teos meeldib või mitte, aga see läheb üles. Samuti võiksid olla erinevad kategooriad nagu nihilist.fm'is olid: nii võib igaüks valida meelepärase lugemise.

Hea lugeja, kes iganes sa oled. Tee see asi teoks. Usu, et väga suur hulk Eesti noori on sulle südamest tänulikud. Samas oleks ideaalne, kui nihilist.fm'i tegijad teeks lehe taas lahti.