JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Parimad päevad: 22 - 24, 27

Jäärad teevad palju tööd. Ära looda, et midagi ulatatakse sulle hõbekandikul. Kõik, mida tahad, pead ise välja teenima. Positiivne on, et kogu väljateenitu jääb sulle ja keegi ei tule seda sinult krabama. Paraneb ka tööelu, kuid ei maksa liialt hõisata, sest vaeva pead endiselt nägema. Küll aga tunned, et sulle sobib see, mida teed ja kõik on hästi. Pea meeles, et tööga ei maksa end üle koormata ja võta aega ka puhkamiseks.

SÕNN (20. aprill - 20. mai)

Parimad päevad: 21, 25-26

Sõnn on sellel nädalal küllaltki emotsionaalne. Mitte selles mõttes, et valaksid ohtralt pisaraid. Pigem oled melanhoolne. Hoogustub kodune elu ja sel nädalal pöörad kodustele ning lähedastele eriti palju tähelepanu. Kui neil on miskit vaja, oled lahke ka rahalisi kulutusi tegema. Võid kippuda suhtlema ka nende sõprade ja lähedastega, keda sa pole kaua näinud. Võib-olla lähete välja või kutsud nad hoopis külla. Igal juhul tuleb tore ja seltskondlik nädal.

KAKSIKUD (21. mai - 20. juuni)

Parimad päevad: 25-26

Kaksik võib sellel nädalal olla jutukam kui tavaliselt. Kaksikut võib mõtlema panna aga tema rahaline olukord, kuigi ta ise ka päris täpselt ei tea, mis teda selle juures morjendab. Samas on see nädal hea aeg mõtisklemiseks oma rahaliste kulutuste üle. Lisaks muutub kaksiku elu paremaks, sest lahenduse leiavad ka mõned kapis olevad luukered. Kaksik peaks aga meeles pidama, et sellel nädalal tasub kõikide rahaasjade suhtes väga ettevaatlik olla ja tarka nõu kuulda võtta.

Allikas: yourtango.com