VÄHK (21. juuni - 22. juuli)

Parimad päevad: 21, 25-26

Sellel nädalal ei soovi vähk kõiki otsuseid päris lõplikult paika panna. Nädal toob Vähile seltskondlikke sündmuseid ja ette tuleb ka teistega flirtimist. Mis puutub aga rahaasjadesse, siis Vähi rahaline seis muutub oluliselt paremaks, sest tema ülemus või vanemad hakkavad teda rohkem usaldama. Kui Vähk soovib ära hoida halbu situatsioone, peaks ta tähele panema teiste vajadusi ja need tähtsuse järjekorda panema.

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Parimad päevad: 22-24, 27

Lõvi nädalat kirjeldab armastus, romantika ja tunded. Kui Lõvi soovib teiste suunas näidata hoolivust ja armastust, ei pea ta selleks pingutamagi. Headus, hellus ja hoolivus lausa kiirgab Lõvist. See nädal võib Lõvi jaoks avada aga palju uusi uksi just armastuse radadel, mis jäävad avatuks aasta keskpaigani. Lisaks muutub Lõvi enesekindlamaks, julgemaks ja tunneb end eriti energilisena. Sealjuures löövad särama ka teda ümbritsevad inimesed.

NEITSI (23. august - 22. september)

Parimad päevad: 25-26

Neitsi sillutas positiivse tee edasiseks juba eelmise aasta lõpus. See tee pole aga kuskile kadunud ja Neitsi sammub mööda positiivsuse rada aina edasi ja edasi. Parim on alles ees ja tuleb olla vaid kannatlik. Neitsi võib saada kuskilt kopsaka rahasumma. Võib-olla on see seotud mõne projektiga, millega ta tegeleb? Igal juhul on nädal Neitsile soodne. Positiivset energiat on palju ja asjad liiguvad järjest paremas suunas.

Allikas: yourtango.com