PALUN LUGEGE:: MA VAJAN TEENET
See on minu nõbu Hallee. Ma tahan teile temast natukene rääkida... Esiteks, ta on ilus noor naine, nii seest kui väljast. Ta paneb oma naeratusega toa särama. Hallee on hea huumorisoonega, armas, hooliv, tark, sportlane, mosaiikpuslede tšempion, suurepärane õpilane ja kõigi parim sõber. Hallee on imeline inimene, mul on hea meel tema sugulane olla. Ta on ka inimene, kellel on juhtumisi autism. Ta ei lase kunagi sellel pisidetailil ennast defineerida. Sellepärast ma ei kasuta seda sõna tema kirjeldamiseks. Lõbus fakt on see, et Hallee sünnipäev läheneb! Ja siin ma vajan teie abi...

Alloleval pildil on Halle eelmisel aastal oma 18. sünnipäevapeol. Ta oli sõpradega peo ideest elevil. Ta tahtis bowlingut mängima minna, lõbutseda ja süüa kooki ja jäätist. Kutsed saadeti ta klassikaaslastele ja teistele sõpradele. Hallee istus ja ootas kannatamatult sõpradega tulekut, et nad saaksid koos lõbutseda.. aga Hallee sõbrad e tulnud. Mitte ükski neist. Alloleval pildil tähistab Hallee oma sünnipäeva üksinda, sünnipäevakooki süües. Mu nõbu on ilus noor naine, kellel on alati lapse mõistus... nagu te võite ette kujutada, ta süda murdus ja ta oli kurb. Ta sai haiget.

Aga sina saad aidata ta sünnipäeva sellel aastal imeliseks muuta! Mulle meeldiks ta postkast sünnipäevakaartidega üle ujutada. Talle meeldib posti saada, see oleks parim kingitus, mida ta paluda võiks. Kui sa leiaksid oma südames paar minutit oma päevast ja saadaksid talle kaardi, oleksin ma igavesti tänulik. See tähendaks ka tema emale palju. Võite ette kujutada, et pilt nutvast lapsest sünnipäevatorti söömas murrab südame. Kui on keegi, kes väärib suurepärast sünnipäeva, on see Hallee.

Hallee sünnipäev on juulis.

Kas tahad ka talle kaardi saata ja teda meeles pidada?
Aadress:

Hallee Sorenson
34 Wellesley Way
Bangor, ME 04401