Piano bar’is saab elavat muusikat kuulata mitmel päeval nädalas - esmaspäeviti avatakse vabalava uutele ja huvitavatele esinejatele, kolmapäeval toimuvad jazziõhtud ning neljapäevast laupäevani live-kontserdid, nädala lõpetavad pühapäevased klaveriõhtud.

Koha on asutanud sõbrad, kes New Yorgist pärit, seal elanud või muul moel maailma tuntuima suurlinnaga seotud. “Meie jaoks tähendab New York eelkõige meeleolu, millest killukese soovime piano bar’iga tuua ka Tallinnasse,” sõnas piano bar’i tegevjuht Aime Lõpp, lisades: “Baari mööbel on valmistatud eritellimusel ning sisekujundus inspireeritud New Yorgi interjööridest. Baari sisekujunduse autor on noor disainer Ines Haak ja selles domineerivad klassikalisele ameerika piano bar’ile omaselt puit, nahk, messing ning must-valged fotogaleriid.”

Sõpruse kino ja ööklubi Hollywoodiga samas majas asuva klaveribaari seinal püüab pilku New Yorgis elava ja töötava noore Eesti fotograaf Eleri Everi fotoinstallatsioon “Ajatu New York”, kus fotograaf on talletanud selle alati muutustes oleva suurlinna aegumatut elegantsi.

Baari menüü kujutab endast avastusretke kergemasse Ameerika kööki, millele sekundeerivad täiuslik kokteilimenüü ning esmakordselt Eestis alkohoolsed ehk spiked piimakokteilid. Desserdimenüüs on oma koha leidnud pealinlaste seas juba lemmikuks kujunenud Heidi Parki kondiitritooted.

Tallinna uue kuumima lõõgastuskoha avaõhtul, 9. mail astub piano bari'is peaesinejana üles Liis Lemsalu, klaveril mängib Aldo Meristo ja plaate keerutab DJ Ott Kelpman. 10. mai õhtul lahutab klaveribaaris samade muusikute saatel meelt mesihäälne jazz-lauljatar Sofia Rubina.