Instagramis jagatud fotodelt võis näha, et naine oli aasta jooksul juba riiete peale kulutanud rohkem kui 60 000 eurot. Emily oli koos 27-aastase Mark Price’iga, kellele politsei tänu naise Instagramile jälile jõudis.

Price ostis endale sõiduauto Audi RS4 ja viis oma 22-aastase tüdruksõbra puhkama Amsterdami, Pariisi ja Dubaisse. Naine jagas oma Instagrami kontol pidevalt kadestamisväärseid fotosid kallitest rõivastest ja jõukast elustiilist.

Politsei tegi Lõuna-Walesis elava mehe koju reidi ja avastas sealt sinise plastikust koti, mille sees oli 110 grammi väga puhast kokaiini. Mehe telefonist leiti sõnum, milles ta kiitles kaasosalisele, et teenib nädalas 1800 eurot tänu narkoärile.

Mees oli suutnud saada ka suure laenu, kuna väitis, et töötas ehitusfirmas. Mehe kodu läbiotsimisel leiti rohkelt kalleid rõivaid, ehteid, kelli, kotte ja teisi aksessuaare, mis olid väärt umbes 57 000 eurot. Paar kulutas umbes samasuguse summa oma reiside peale. Prokurör sõnas kohtus, et naise Instagrami fotod paljastasid "ekstravagantse elustiili".

Kui naine pidi politseile seletusi andma, väitis ta, et tal ei olnud aimugi oma elukaaslase hämaratest äridest ja naine uskuski, et mees oli tõepoolest ehitaja. Hiljem tunnistas naine ennast siiski süüdi ebaseadusliku vara omandamises ja kohus mõistis talle 15 kuud reaalset vangistust.

Naine oli arreteerimisest väga löödud, ta õppis ülikoolis teist aastat juurat ja lootis saada tulevikus tööd kurjategijate järelvalve teostajana. Narkoäriga tegelenud Price peab trellide taga veetma viis aastat.

Vaata narkoärika paljastanud fotosid SIIT!