Vastus küsimusele peitub lihtsas tõsiasjas: tütarlapsed ei tea enamasti isegi, mida soovivad ning tütarlapsed on valmis väitma üht, kuid tahtma ja tegema teist. Et neist tõeliselt aru saada, tuleks vaadata sügavamale, mõista kahe sugupoole erinevust ning arvestada, et see, mis sobib mehele, ei pruugi sobida naisele.

Mõningad nõudmised, mis tütarlastel nende tulevastele abikaasadele esinevad:

  • Ma tahan tundlikku meest.
  • Ma tahan, et mees ütleks mulle alati, mida ta tunneb.
  • Mulle meeldib, kui mees mulle pidevalt armastust avaldab.
  • Ma ei taha ega kavatse veeta üheöösuhteid.
  • Mulle ei meeldi, kui mees mind magedalt landib.
  • Mulle ei meeldi, et mees üritab olla väljakutse.
  • Ma tahan toredat meest.
  • Ma ei taha meest, kes mängib pidevalt mingeid mõistumänge.
  • Mulle ei meeldi karm seks.
  • Ma tahan meest, kellest õhkuks informatsiooni selle kohta, kui palju ta minust hoolib.
  • Ma tahan meest, kes pühendaks end mulle. Ja lastele.

    No kas ei pane nutma? Kuigi iseenesest ei ole neis avaldustes ka midagi uut. Ilmselt on nii mõnedki väited kehtivad ka noormeeste korral. Kas see aga nende puhul nõnda avaldub või on pigem vaikimisi põhimõte? Tuleb arvestada, et kõik nõudmised varieeruvad ning muutuvad ajas.

    Lähtudes neist teesidest võime naise olemuse (selle, mida te usute neil olevat) tegelikult pea peale pöörata: enamasti valivad tütarlapsed välja mehe, kes on just vastupidine soovitule, sest mingil hetkel selgub, et ideaalmees on igav, ei rahulda tütarlapse enda seiklusjanu. Pahad poisid tõmbavad rohkem.

    Noormehi ajavad seesugused nõudmised segadusse – no kes siis jaksaks seesugune inimene olla?

    Viga – proovi uuesti!

    Peab jaksama vähemalt üritada. Paljud usuvad, et on kursis tütarlaste soovidega ja üritavad punkte järgida. Ometi tuleks silmas pidada, et ühtegi ideaalselt kehtivat skeemi maailmas ei leidu. Kõik peitub inimeses, seetõttu:

    1. Ärge ostke liiga palju kinke – esimesele kohtingule ei tasu minna lillede, karvase mänguasja ning kinopiletiga. Esialgu piisab ühest õiest, küllap need teised tähtpäevadki kunagi tulevad.
    2. Ei tasu olla liiga tähelepanelik ja pealetükkiv – liigne tunneteavaldamine võib olla hoopiski ebameeldiv. Tundeid avaldatakse enamasti siis, kui ollakse kindel, et partner vastab samaga. Kui üks unistab armusuhtest ja teine sõprusest, siis pidevaid tundeavaldusi kuulata küll ei viitsiks. Ei tasu rikkuda head sõprussuhet. Kui just vaja, siis selgitage oma tundeid üks kord ja konkreetselt.
    3. Seksiküsimus tuleks lahendada igast inimesest ka individuaalselt lähtudes – "ei" kindlatele vaadetele seksis. Kui ühele tütarlapsele meeldib üks asi ja teisele teine, siis ei tasu hämmingusse sattuda. Eksperdiks saab see, kes iga tüdruku soovid välja uurida suudab ning nendest lähtuvalt ka käitub.
    Kogu kingituste, tunnete ja muude asjade aeg tuleb siis, kui paar on abielus või teineteise suhtes kindel.