Kuna tegu on esimese professionaalse videoga selle bändi ajaloos, siis otsustati teha üks tõeliselt vinge musavideo. Režissööriks on tuntud moefotograaf Indrek Arula, kes enda sõnul otsis väga kaua sobivat bändi, kellele videot teheks oleks tunne õige!

"Ma nägin neid esmakordselt 2010.aasta alguses ja juba siis hakkasid nad mulle hirmsasti meeldima. Poistes oli X-faktor olemas ja nii pakkusingi kõigepealt välja pildistamise," kirjeldab Arula esmatuntvust The Blinking Lightsiga.

"Kuna "Get it out" on nende värskeim lindistus ja seal hakkab Sassi (solist Aleksander Seeman toim.) hääl juba veidi mehelikumaid toone omandama, siis oligi kohe algusest peale selge, et videot on just sellele loole vaja," selgitab režissöör.

Kuigi videot enne 13.jaanuari esmaesitlust veel kiivalt varjatakse, siis kergitab bänd siiski saladuskatet loo süžeelt ja võttekohtadelt. Storyline'i kohaselt kummitab peategelast ammu lõppenud armastus, millest vabaneda on võimatu. Ei puudu ka kiired autod, vihased kitarririffid ja vastupandamatult kaunis neiu ning võttekohtadeks on Haapsalu Lennuväli ning Linnateatri Põrgulava.

"Lähtusime süžeed sepistades kõik enda isiklikust kogemusest ja kui esimest korda Sõpruse suures saalis valminud teost vaatasin, tundsin, kuidas hing jääb kinni, kargasin püsti ja karjusin: Jess!" kirjeldab Indrek oma emotsioone.

Video esmaesitlus koos täispika raju kontserdiga leiab aset juba sel reedel 13. jaanuaril kinos Sõprus. Kes veel ei tea, kes need poisid on, siis märksõnadeks on mõjutused ansamblitelt Led Zeppelin, Audioslave, The Black Keys ja Nirvana.

Uksed avanevad 23:00, videot näidatakse 23.20 ning kontsert algab 23.30. Pileti hing on 4 eurot ning pange tähele, vanusepiirangut ei ole!

Pilte võtteplatsilt:

Kuula lugu, mis reedel saab ka päris oma video!