Meeleolukas õhtu kujunes täispikaks ja sõna otseses mõttes kuumaks kontserdiks, kus Von Krahli teatri lavalaudadelt käisid läbi mitme erineva muusikažanri noored esindajad, pakkudes kuulajaile kvaliteetset ja värsket muusikaelamust.

Žüriiliikme Kallervo Karu sõnul ei olnud võitja valimine sugugi kerge ülesanne. "Selle aasta finalistide tase oli nii kõrge, et ühte kindlat eelistust alguses ei tekkinudki. Igaühel olid oma head küljed, nii et otsustamine oli parasjagu keeruline," ütles Kallervo. "Mulle meeldib, kui muusikud tunnevad ennast laval vabalt, kui neil ei ole ülepingutatud poose ega poosetavaid ülepingeid. Sibyl Vane võluski mind eeskätt just oma lihtsuse ja loomuliku olekuga," selgitab Kallervo Pärnu muusikute kasuks tehtud otsust.

Bändi basskitarristi Heiko Leesmenti sõnul oli kõik reedel toimunu neile väga suureks ja positiivseks üllatuseks, sest ainuüksi nii tugevas finaalis võistlemine oli nende jaoks parim, mis juhtuda võis. "Meil on hea meel, et see töö, mida me Pärnu Noorte Vabaajakeskuse prooviruumides pooleteist aasta jooksul kolmekesi teinud oleme, on leidnud väärilise tunnustuse. Täname korraldajaid ja žüriid selle eest, et nad meisse usuvad ja me katsume anda endast parima, et sellest usaldusest ka midagi erilist sünniks. Selleks on Noortebändi konkursilt saadud auhinnad meile kõik võimalused andnud," sõnas Heiko.

"Loodetavasti avab see tiitel meile palju võimalusi, mida me hetkel veel ettegi ei kujuta. Loomulikult oli meile suureks komplimendiks saada Noortebänd 2011 peavõit, kuid kindlasti on olulised ka teised auhinnad ja tunnustus," ütles Sibyl Vane laulja ja kitarrist Helena Randlaht.

Teiste auhindade all peab Helena silmas eriauhindu, mis bändile lisaks peavõidule - EMT kõnekaart SUPER poolt välja pandud muusikavideo salvestamisele - omistati. Nii võitsid nad veel professionaalse fotosessiooni SeeSee fotostuudios, salvestusaja Eesti Raadio stuudios ning
esinemiskutsed Uue Maailma Tänavafestivalile 2012 ja Tallinn Treff 2012 festivalile. Lisaks kuulutati Helena ja The Blinking Lights laulja Aleksander Seeman Sinisalu Guitarsi poolt parimateks kitarristideks.

Eriauhindu, mida kokku oli üksteist, jagus ka teistele finalistidele. Publiku lemmikuks kuulutati RaudRaev, The Goons poolt välja pandud T-särgid võitis Hapud Viinamarjad. Esinemiskutse Tallinn Music Week 2012 festivalile võitis Taavi Peterson & Üdi, Tallinn Treff 2012 festivali esinemiskutse said Uebanda ja Sibyl Vane. Uue Maailma Tänavafestival 2012 pealavale kutsuti esinema Uebanda, teistele lavadele Sibyl Vane ja Tenfol Rabbit. Festival Rock Ramp 2012 ja BändCämp Festiväääl 2012 esinemiskutsed võitis The Blinking Lights ning Fork Filmi animeeritud muusikavideo Tenfold Rabbit.

Eile Von Krahli uksel kogutud andmete kohaselt tulid enamik finaalkontserdi külalistest kuulama The Blinking Lightsi.

Finaalvooru žüriisse kuulusid Erik Morna, Kristo Kulver, Mikk Taniel, Arne Holm, Britta Ratas, Mart Normet, Kadi Maarand, Mart Niineste, Toomas Olljum, Silver Laas, Kallervo Karu, Andrus Raudsalu ja Tarmo Kruusimäe.