Kalad (19.02-20.03)

On aeg pöörata rohkem tähelepanu on vajadustele. Ära jäta tegemata asju, mida sooviksid, sest sead alatasa kõikide teiste vajadused enda omadest kõrgemale. Kui oled kaua tahtnud lugeda mingit raamatut või vaadata mingit filmi, siis nüüd on õige aeg oma soovid täide viia. Vahest vaataksid üle ka oma garderoobi ja värskendaksid pisut oma välimust.

Jäär (21.03-19.04)

Sellel kuul võib toimuda muutuseid sinu sõbralistis, kuid see ei pruugi tähendada midagi halba. Võib-olla kohtud hoopis uute inimestega, kelle näol leiad väga toredad kaaslased. Mis puutub unistustesse, siis proovi mõelda kastist välja. Proovi näha seda, mis on kõigi silme all, aga mida teised ei pane tähele. Tegutse, hoia end hõivatuna.

Sõnn (20.04-20.05)

Ole valmis astuma rambivalgusesse. Sind võib oodata tõus karjääriredelil ja palju uusi huvitavaid kogemusi. Kuigi töö on põnev, tuleb elus ette ka muud positiivset. Täide võib minna mõni sinu kauaaegne unistus. Vahest on sul salajane armastus? Või oled kaua unistanud kopsakast lotovõidust? Kuu tuleb Sõnni jaoks positiivne.

Kaksikud (21.05-20.06)

Kaksikutel on aeg riskida ja järgida oma südant. On aeg astuda välja mugavustsoonist ja võtta käsile see, mida oled kaua soovinud teha. Olgu selleks reisimine, õppimine või hoopis uute ja põnevate kogemuste jahtimine, lihtsalt tee seda. Tead ise kõige paremini, mis sind huvitab, kuid proovi püsida ühel joonel. Vabane eneses kahtlemises, sest tead isegi, et oled suuteline palju enamaks, kui sulle esialgu tundub.

Vähk (21.06-22.07)

Veebruarikuu tuleb Vähi jaoks küllalti kiire ja tihe. Samuti pakub kuu Vähile võimalust luua selgust sõprussuhetes ja leida hea emotsionaalne tasakaal. Kuna tegemisi on palju, võib tekkida pingeid töö- või koolielus. Vähid peavad jääma seetõttu rahulikuks. Paranevad rahaasjad ja ette võib tulla ka uusi põnevaid võimalusi.

Lõvi (23.07-22.08)

Kuigi oled küllaltki harjunud vallalise eluga ja rõõmudega, mida see sulle pakub, siis kauaks see nii jää. On oodata uusi tutvuseid ja lõkkele võib lüüa ka kuum armuleek. Kui sul on juba kaaslane, teeb teie suhe suure ja positiivse sammu edasi. Hoolikas tuleb olla aga rahaasjades, et mitte teha üleliigseid kulutusi.

Neitsi (23.08-22.09)

On aeg pöörata elus uus lehekülg ja seda eelkõige tervislikel kaalutlusel. Võimalik, et pead loobuma halbadest harjumustest ja muutma oma toitumist täielikult. Kui tunned, et oled viimsel ajal hakanud justkui järge kaotama, tähendab see, et pead nüüdsest peale olema hoolikam ja endale rohkem tähelepanu pöörama. Keegi meist ei ela igavesti. Hooli endast ja ära lase tervist käest.

Kaalud (23.09-22.10)

Veebruarikuu on sõbrapäevakuu ja seetõttu võtab sinu armuelu uskumatu pöörde. Kas pööre on positiivne või hoopis negatiivne, sõltub suuresti sinust endast. Mida hoolivam ja parem oma kaaslase vastu oled, seda paremini sul läheb. Kui kisud tüli ja üritad kaaslasele kohta kätte näidata, jääd temast lihtsalt ilma.

Skorpion (23.10-21.11)

Mis puutub sinu kodusse ja perekonda, ootavad ees suured muutused. Võib-olla kolite kuskile mujale elama. Võib-olla on perre oodata järelkasvu või hoopis uudiseid rasedusest. Vahest toob kuu hoopis uue sisekujunduse ja värske seinavärvi. Igal juhul on oodata kodu ja perekonnaga seotud muutuseid. Tähtis on säilitada head ellusuhtumist. Sõbrapäevakuul peaks Skorpion meeles pidama eriti seda, et armukadedusele ruumi pole.

Ambur (22.11-21.12)

On suur tõenäosus, et satud see kuu meediasse. Võib-olla figureerid koolilehes, aga äkki püüavad su tänaval kinni hoopis saatejuhid ja näed oma nägu õhtul televiisoris. Halvimal juhul helistab sulle küsitlusfirma ja palub vastata igavale küsimustikule. Kui oled aga pikka aeg tegelenud mõne projektiga nagu film, artikkel või raadiosaade, võid üsnagi kindel olla, et just sind saadab edu.

Kaljukits (22.12-19.01)

Kaljukitsede jaoks on veebruarikuu suuresti seotud rahaga. Muretseda on vaja arvete pärast, sest need vajavad maksmist. Võib-olla palub muusikaõpetaja sinu klassilt, et maksaksite just see kuu kolme kontserdipileti eest. Järgmisel päeval ütleb emakeeleõpetaja, et kahe teatripileti eest on ka vaja maksta ja tagatipuks tellib keemiaõpetaja uued töövihikud. Kes maksab? Loomulikult sina.

Veevalaja (20.01-18.02)

Kas oled valmis suuremateks elumuutusteks? Parem oleks, et oled, sest elul on sinu jaoks soolas nii üht kui ka teist. Aeg on lahti lasta vanast ja liikuda uue aasta värsketes tuultes ikka edasi ja edasi. Mis iganes tundub sulle positiivne, siis võta sellest osa ja lase päike oma ellu. Paranevad ka raha- ja suhteasjad.

Allikas: bustle.com