Hommikul tulen jällegi ilusti koju ja teen näo, nagu oleksin terve öö korralikult maganud. Paraku pole ma saanud vahepeal 25 kilomeetri kauguselt linnast koju ja olen pidanud kuhugi ööseks jääma. Siis on muidugi vanemad teada saanud ja sellest on suur jama tulnud.

Ükskord hiilisin ma jällegi välja, et minna ühele külapeole, mis asus suhteliselt kodu lähedal. Paraku jäin ma väga ruttu purju ja tekkis tahtmine klubisse edasi minna. Kuigi olin alaealine, ei ole olnud mingeid raskusi klubisse sisse saamisega. Otsisime omale sõbrannaga autojuhi ja sõitsime 25 kilomeetrit eemale linna peole.

Kahjuks olid aga tee ääres patrullimas politseinikud ja pidasid meid kinni. Esiteks sai trahvi autojuht, kellel puudus ülevaatus, teiseks sai trahvi sõbranna, kes ostsis mulle alkoholi ja kolmandaks sain trahvi mina, et olin joonud.

Õhtu lõppes kohutavalt. Pidin koju minema, ema käskis, aga ma ei läinud. Läksin kõigest hoolimata peole edasi. Lõpuks ei saanud ma ka klubist kuhugi koju ja läksime tuttava poole ööseks. Kodus ootas mind muidugi korralik peapesu ja enam ei ole ma kunagi ema teadmata välja hiilinud.