Märka oma kaaslast. Nii lihtne see ongi. Kui teame kedagi läbi ja lõhki, kipume unustama lihtsad asjad. Räägi oma kaaslasega igapäevasest eluolust ja kuidas tal läheb, mida ta mõtleb, mis teda huvitab.

Tehke koos midagi toredat. Minge nädalavahetusel spaasse, ärge mõelge tööle, koolile ja kohustustele või millele iganes. Keskenduge sellele, et teil on ainult teie aeg ja mitte keegi ei saa seda segada. Võtke vabalt.

Ära jää ainult kingitustele lootma. Igale tüdrukule meeldivad lilled, šokolaad ja muud toredad asjad. Võib-olla huvitavad teda hoopis raamatud või põnevad seiklused, maitsed on erinevad. Kuigi kingitused on toredad, siis ära jää ainult nendele lootma. Suhe vajab omavahelist suhtlust ja üksteise mõistmist. Võid tuua koju sadu roose ja lõhnaõlisid, aga kui teil pole millestki rääkida ja asi kipub olema igav, siis kannatab ka suhe. Kingi oma kaaslasele parem üks tore ühine seiklus.

Puudutage teineteist. See on parim viis läheduse ja hoolivuse näitamiseks. Kallista oma kaaslast, vaadake koos filmi ja hoidke käest kinni. Tegelikult loeb see väga palju.

Minge kohtingule. Kindlasti meenub aeg, kui alles hakkasite käima ja külastasite erinevaid kohti. Miks istuda aga kodus? Minge koos kohvikusse või romantilisele õhtusöögile. Loomulikult võid ka kodus valmistada uhke õhtusöögi, aga väljas olemine on hoopis midagi muud.

Üllata oma kaaslast. Tead, mis on romantika vaenlane? Rutiin ja liigne organiseerimine. Kui valmistad oma kaaslasele aga meeldiva üllatuse, annab see teie suhtele palju juurde. Üllatus ei pea olema midagi suurt. Et kui reisipileteid Itaaliasse osta ei saa, siis pole mõtet. On ikka küll. Ka tore romantiline jalutuskäik pargis on väga meeldiv. Ja hiljem naudite kohvikus kuuma kakaod.

Oluline on ka aeg iseendale. Just, täpselt nii ongi. Kogu aeg ei pea ninapidi koos olema. Kui suhte alguses mõtlesid ainult sellest, et saaks teineteise kaisus olla, siis aja jooksul hakkad tundma, et vajad ka üksi olemise aega. Kui oled pisut aega omaette, tunned jälle, kuidas kaaslasega veedetud aeg on nii hea.

Allikas: yourtango.com