Kuigi kindlat võitjat finaalsaates ei selgunud, siis kahtlemata oli just Sergei see, kes selle hooaja \"Selgeltnägjate tuleproovis\" vaatajatele kõige enam sümpatiseeris. Ka tema õel on võimed. Nimelt ennustab Amita kaartide ja ruunide abil. Õe pärusmaaks on tegeleda armastuse ja terviseprobleemidega, Sergei aga orienteerub hästi vaimumaailmas ja suhtleb surnutega.

 
Sergei, kas Te nüüd tagantjärele mõeldes kahetsete saatesse minekut või mitte? Ja mida saates osalemine Teile kõige rohkem andis? Palju edu ja jõudu edaspidiseks!
Sergei: Ma ei kahetse saatesse minekut mitte mingil juhul, mis tehtud see on tehtud, tuli välja ka kõik hästi. Saade andis mulle uskumatult palju positiivset kogemust. Ma nägin Eestit, kuna me sõidsime palju, külastasime saate jooksul erinevaid kohti, mul oli võimalus nautida kaunist loodust ja Eesti linnade arhitektuuri – siit ma võtsingi palju energiat endale ja inspiratsiooni minu kunsti jaoks. Lisaks ma avastasin endas palju võimeid ja tõestasin endale neid. Need olid mul juba ennem, kuid ma olin veel skeptiline nende suhtes. Lisaks kõik minu eesmärgid said saavutatud – ma sain pakkuda oma abi inimestele, kuna mu süda palus seda koguaeg; ma õppisin kontrollima oma sisetunnet ja nüüd tean endast palju rohkem. Sain tuttavaks huvitavate isikutega; andsin endast teada paljudele inimestele nagu kunstnik ja nagu inimene, kellel on mingid võimed. Minust sai abi ka õde, see oli samuti minu esieesmärk, nüüd sai rahvas teada temast kui ennustajast, loodan, et nüüd saame hakkama nagunii, isegi kui võiduraha läks teisse kohta (mis minu mõttes on kõige õigem koht maailmas!). Lisaks kõigele minu ennustus enda pruuti kohta läks täppi, kellest ma sain teada kohe pärast saate finaali, aga see on isiklik asi, avalikustada tüdruku nime pole vaja ja ma hakkan kaitsma teda meedia tähelepanust. Nii palju häid asju minuga kunagi elu jooksul pole juhtunud plus kõik korraga - ma olen õnnelik ja väga rahul.


Mis loitsu peaks oma taro kaartidele lugema, et need mind aitaks?
Amita: Taro kaartidele ei pea loitsu tegema. Paki on vaja häälestada enda lainele (täpsemini, ennast häälestada kaartidega töötamiseks), alguses tuleb pakki sageli käes hoida, tutvuda kõikide märkide ja nüanssidega, mis on kujutatud kaartide peal. Kaarte on vaja puhastada, näiteks panna paki ümber 4 küünalt ja jätta neid põlema lõpuni. Kaarte tuleb hoida looduslikust materjalist kangatüki sees sorteerituna Arkaanide järgi. Väga heaks “ülesandeks” on päeva kaart. Võtke hommikul vasaku käega (kaarte tuleb võtta pakist alati vasaku käega, kuna see on seotud alateadvusega), vajadusel tutvuge raamatus selle tõlgendamisega ja õhtul analüüsige, kuidas kaardiga ennustatud informatsiooni möödunud päevaga seostada.
Sergei: ma soovitan kaartidega “suhelda” – võtke üks kart, vaadake pildi peale, mediteerige ja süvenege teie käes olevasse kaardisse, võib isegi ühe kaardi panna padja alla ööseks ja teha seda iga kaardiga eraldi, niimodi Te saate nendest aru paremini ja leiate vajaliku kontakti. Lisaks kaardipakki on vaja hoida puhtana, suhtuda kaartidesse nagu inimesesse, iga kaart on isik, see aitab keskenduda ja leida vastuseid. Pärast ennustamist kaarte on vaja panna õigesse järjekorda numbrite ja Arkaanide järgi.
 
 

Kas kavatsed oma suhtlemisest teispoolsusega millalgi ka loobuda (Sa ise tead, et see on Sulle ainult ühel moel võimalik) või oled juba oma saatusega ja pärast surma tuleva eluga juba leppinud? Miks Sa ei valinud enda teeks valget maagiat??
Sergei: Olen sellega lepinud, see mind ei sega ja tunnen ennast ka seal, nagu siin maailmas õiges kohas ja nii elavad, kui ka surnud võtavad mind “enda omaks”. Valget ja musta maagiat minu arust pole olemas, samas nagu pole olemas Halba ja Head, need asjad on üsna suhtelised ja tajume neid liiga objektiivselt. Kõikides asjades on olemas nii hea kui ka halb külg, täpselt nagu inimestes, 100% halba ja 100% head inimest saate leida ainult Hollywood’i filmides. Nii, et minu arust on olemas ainult lihtsalt maagia, mis tähendab materiaalse maailma mõjutamist mõtevormide abil. Kas maagiat kasutatakse halvaks või heaks, oleneb isikutest, kes seda kasutab ja nende eesmärgidest, mitte aga maagia värvidest.
Amita, kas ja kuidas on inimesel endal võimalik kindlaks teha oma terviseprobleemid? Kas vähki on võimalik kuidagi "maagiliselt" ravida?
Amita: Mina usaldan kaasaegset meditsiini ehk siis kui miski tekitab muret, tuleb kõigepealt pöörduda arsti poole. Muidugi, oleneb kõik konkreetsest arstist, võimalustest ja tervisehädast. Kui diagnoos on pandud ja inimene selles ei kahtle, siis igaks juhuks, kui on usku ja soovi, võib maagia abil ennast häälestada, saada jõudu, sest usu- ja mõttejõud on väga tugev ja kui seda väga tahta, siis ka vähki on võimalik mõttejõuga ravida (aga aidates arsti poolt määratud ravile, mitte loobudes arstiabist). On olemas juhtumeid, kus ka vähist sai inimene lahti täna oma suurele soovile ja sisemisele jõule, sellised juhtumid on küll üksikud, kui miski ei välista selle ainulaadse juhtumi toimumist iga inimese puhul. Tahan öelda seda, et kõik ravimise viisid peavad töötama koos, üks teist aitama, mitte eraldi, sest tervis on kõigepealt füüsilise keha ja vaimu kooskõla.

Inimene sünnib üksi ja sureb üksi, milleks on talle vajalik teine hing? Inimene on ju selleks loodud, et ise kõigega hakkama saada. Kas teie, Amita ja Sergei, usute jumalasse?
Amita: Jah, inimene on selleks loodud, et ise kõigega hakkama saada. Meid on loonud loodus/universum, kes on absoluutselt ükskõikne: ta on meid teinud eesmärgiga, et me lihtsalt oleksime olemas. Oma saatust ja/või missiooni määrab inimene endale ise või siis teatud juhul teised inimesed (vanemad, lähedased). Me ei usu Jumalasse, me teame, et iga inimene on enda jaoks selle mõttes ise Jumal ja ise juhib või üritab oma elu juhtida (see, kuidas see tal õnnestub oleneb inemesest iseendast).
Sergei: Maailmas on aga suuremate energiate taasakaal, mis aitab hoida maailma balansis ja harmoonias, Kristlaste Jumal see aga minu arust kindlasti pole.

Kuidas on lihtne aru saada, et inimene, kellega koos oled, on sulle just see õige?
Amita: Tuleb kuulata oma südant. Kui süda võtab inimest vastu sellisena nagu ta on ehk kõikide tema miinustega, kui selle inimese nimel saate millegist loobuda ehk olete valmis ohverdama, näiteks, oma huvide-, soovidega või muuta tema nimel oma elu, siis see on õige inimene.
Sergei: Peab olema harmoonia ja üks peab täiendama teist nii vaimses, kui ka füüsilises mõttes. Juhul, kui mõtteid stiilis: “kas ta mulle sobib? millal see kõik lõppeb?”ei esine,  siis kindlasti valik on õige.

Kas jumalasse uskuda on õige?
Amita: See, kellesse uskuda on õige, valib inimene ise. Mitte kellegil ei ole õigust sundida inimest uskuma kas Jumalat või Tonti jne. Kui inimene usub ja see usk aitab teda, toetab, annab vastuseid, siis see on õige.
Sergei: Usk aitab väga palju kõigile, ükskõik millesse uskuda. Lootus paneb aju tööle ja aju muudab materiaalset maailma mõttetega spontaanselt, see ongi minu arust maagia. Nii, et vahet pole mida inimene usub, aga väga oluline,  et ta ikkagi usuks ja loodaks. Need, kes ei usu mitte millegisse, isegi iseendasse, on tühjad ja kadunud hinged, kellest mul on isiklikult kahju.

Mind on juba pikka aega üks vaim mayas jälitanud. Millegipärast ma arvan, et ta on hull, kuna temaga ei ole võimalik rääkida. Ta ilmub ainult mayas ja mayas on ta mind ka puudutanud ning mulle halba soovinud. Kuidas temast lahti saada??
Amita: Tegelikult vaimud ei ole ohtlikud. Kartma peaks pigem elavaid inimesi. Vaimud ei saa meile halba teha. Reeglina näevad nad meid täpselt samamoodi nagu meie neid tunnetame näeme ehk läbi udu, põgusalt ja lõpuni ei saa aru, millega tegemist on.
Kui soovite siiski temast lahti saada, siis maja tuleb puhastada ja kõigepealt otseses mõttes: koristada, pesta, võib-olla muuta seda, kuidas mööbel toas paigutatud on, jälgida, et peeglid oleksid puhtad ja majas ei oleks nii, et peeglid on üks teise vastu ehk üks peegel peegeldub teises. Nurkadesse võib raputada natuke soola (paariks tunniks) ja siis pärast seda ära visata. Soovitame põletada valget värvi küünlaid ja võimaluse korral aroomilambis – lavendli eeterliku õli.
Kõige olulisem on aga mitte karta, leppida sellega, et teine nähtamatu eksisteerimine on meie kõrval olemas ja see on lihtsalt olemas (me ei pane ju tähelepanu sellele, et õhus lendab miljon baktereid).
Sergei: Kui vaim jälgib, siis lihtsam võimalus temast lahti saada on ignoreerimine, käituge niimodi, nagu Te teda ei märka, siis tal hakkab igav ja läheb ta ise ära… See tavaliselt toimub siis, kui sellel vaimul on igav vaimumaailmas olla, kahjuks see juhtub päris tihti. Halba nad tavaliselt teha ei saa, vähemalt otse, aga inimeste vaimne tervis võib küll olla häiritud, nii, et ignorerimine on parim käitumine sellel juhul.

Olin kindel, et Sa võidad. Palju-palju edu Teile mõlemile! Küsimus ka: kas seksist armastuses peaks siiski hoiduma (nagu Baghavadgita väidab)?
 
Sergei: Seks ja armastus eksisteerivad koguaeg koos, kui seks ja armastus on eraldi – see on minu arust juba ebanormaalne ja vale. (eelmisele küsimustele vastus on üleval).

Kas saate kohe aru, kes inimestest on mingite võimetega või mitte? Kui tänaval näete inimest, kellel on võimed ja teate, et tema ka sellest teadlik on, kas peataksite ta tänaval ja hakkaksite suhtlema?

Sergei: Saan kohe aru, et inimene on omapärane, tunnetan seda, aga küsimuste või märkustega talle kallale ei tungi. Ma ise hoian inimestest eemal ja austan teiste inimeste privaatsust. Leian, et mul ei ole põhjust tülitada teist inimest, isegi kui tunnen, et tal on võimed, minu arust ta on ikka inimene, nagu kõik teised. Muidu aga enamus inimesi, kellel on olemas tugevate võimete potensiaal, ei tea sellest või ei tule selle peale.

Sergei, kas sul on oma tüdruk? Sul on võime inimesest teada saada kõike, kui soovid ja tahad. Kas on üldse võimalik, et sa kellesegi armud, kui tead kõiki tema vigu, ilma teda tundmagi õppimata?

Sergei: Mul on olnud mitu tüdrukuid, kuid iga kord alateadvuses torkis mõte: millal ometi suhted lõppevad, mis vead nendel tüdrukutel olid jne… Aga nüüd leidsin ma ikkagi sellise naise, kelles mulle meeldib kõik, nii head kui ka negatiivsed jooned (isiklikult minu jaoks need halvad omadused on isegi plussiks) ja nüüd ma ei tunne, et meie teed lähevad üldse kunagi lahku. Leidsin oma ideaali, keda ootasin terve elu, kellest unistasin sellest ajast millest ma üldse ennast mäletan. Ei tea,  kas nägin teda ette juba lapsepõlves või siis see on Saatus. Oleme õnnelikud, aga meediast proovime eemal hoida, ei taha, et tähelepanu segaks meie isikliku elu, loodan ka inimeste mõistmisele.
Tere. Minule väga meeldis see, et Sa niimodi omast vabast tahtest teisi inimesi aitasid. Sest häid inimesi maailmas on ju vähe. Seega, Sa oled varasemates intervjuudes ka öelnud, et oled rohkem selline üksi olija. Millised tüdrukud/naised sulle meeldivad?
Sergei: Suured tänud! Vastust vaadake eelmises küsimuses.

Mis te arvate, kuidas on kõige kergem leida oma probleemidele vastus/lahendus, ilma igasuguse loitsu ja maagiata?

Amita: Kuulates ennast ja pidades nõu lähedase või targa inimesega. Maagia ja loitsud ei ole ka panatsea, probleemide lahendus on meie enda sees, seda tuleb lihtsalt leida ja tahta leida. Kõik oleneb meist iseendist. Lahendamata situatsioone ei ole olemas. Mitte midagi ei saa muuta ainult siis, kui inimene on surnud, kui ta sattub surnute maailma, ei saa ta enam oma saatust juhtida. Seni, kuni inimene on elus, ta on kõigeks võimeline, küsimus on ainult tahtmises ehk kui tugevasti ta tahab lahendust saada.
Sergei: Kuulake oma südant. Tehke seda, millega rahul olete. Kui probleemid nii hullud ja ülemõistuse rasked ei ole, siis iga inimene saab nendega ise hakkama ilma maagiata.

Tere, sooviksin teada, kas te ise olete Krishna usku? Buddha? Ei tundu eriti, et ristiusku, õigeusku olete? Kas üldse usute jumalasse või suhtlete ainult allmaailmaga? Kui allmaailm on olemas, on ka ju ülemised planeedid (nn paradiis) olemas?

Sergei: Mulle meeldib lugeda vaimse sisuga raamatuid, sest leian igas filosoofias midagi huvitavat. Eriti pean lugu Egiptuse mütoloogiast. Aga kõik neid ei võta ma südamesse, sest mul on oma filosoofia ja usk iseendasse. Ma kogun kõik huvitavad ideed nii müstikast kui ka teadvusest ja panen sellest kokku oma maailmavaate. Allmaailma ja paradiisi kohta võin öelda, et vastavalt sellele, kui palju uurisin vaimumaailma, see on üks ja sama koht, kõik hinged elavad ühes kohas, mis minu arust asub meie planeedi magnetväljas. Seal pole neile paha ega hea, nad lihtsalt on, seal kõik toimub oma reeglite järgi ja elavatele inimestele sellest on raske arusaada. Muidugi on olemas ka ülemised planeedid, meie Univeersum on uskumatu suur ja erimaailmate ja dimensioonite täis.

Kas reaalselt on olemas mingisugune medaljon või "kaitseehe", mis inimesele tegelikult ka õnne toob? Rist ei pidavat ristimata inimest aitama. Kas peaks laskma end ristima? Kas teie olete ristitud?

Amita ja Sergei: Inimene on ise oma õnne sepp ehk parim “medaljon” on ta ise ja tema usk (kasvõi usk iseendasse). Samas talisman võib aidata usku tugevdada ja selleks sobib ükskõik mis ese (rist, ruun, pentagramm, suvaline talisman, näiteks, paabulinnusulg, vääriskivi, poolväärsikivi jne). Talismani võib ka soovi korral häälestada ehk puhastada ja laadida (seda võib inimene ise teha ja selleks ei pea nõid/maag olema).
Ise me ei ole ristitud, ei ole ristiusku, õigeusku, Krishna usku, ei ole buddistid ega satanistid, me usume inimese vaimsesse jõusse, kuid kõikdesse religioonidesse suhtume täitsa tolleraantselt.

Tere, mina tahaks teada saada, et kas Teil oli ka ehk mingit varasemat arvamust, milliseks see finaalsaade kujuneb? Ja mis nüüd edasi teete? Tegelete selgeltnägemisega ikka edasi? Kas see meedia tähelepanu häirib väga või pigem meeldib?
Sergei: Meedia tähelepanu ei meeldi, aga leppisin sellega, kuna see on mu elu töö, sest tulevikus hakkan tegema filme ja kunsti näituseid nagunii. Selgeltnägemisega hakkan tegelema samamoodi. Proovin rohkem uurida oma teooriaid ja võib-olla neid mingil moel tõestada maailmale (on plaanis kirjutada oma kogemusele toetades vaimumaailma teooria raamatut). Finaali kohta ütlen niipalju, et tundsin ette midagi head, et võidab armastus. Kui nüüd vaadata tagasi, võin öelda, et see ennustus läks 200% täppi.

Jõudu ja jaksu Sulle, Sergei! Muide, kui selgeltnägemine mingil moel tahaplaanile jääb siis võiksid karjääri teha näitlejana. Natuur ja välimus meenutab ühte kuulsat varblast. Oled Sa mõelnud sellele?
Sergei: Suured tänud.
Ma üldse ei ole huvitatud näitlejaks saamisest. Mu tuleviku karjäär on filmitegemine, mitte nendes mängimine. Lisaks olen enda arust ülikehv näitleja ja isiklikult vihkan minust tehtud fotosid ja videod, sest ise endale ma kunagi ei meeldi.

Tere. Tahtsin lihtsalt öelda, et selgeltnägijate finaalsaade oli üks suur palagan ja tõeliselt oli kahju kolmest finalistist, kes seda läbi pidid tegema ja sellisel moel finaali lõpetama.

Sergei: Tänan südamest toetuseeest. See on minu jaoks väga oluline.

Mis muusikat te üldse kuulate? Kas mantrasid ka? Millega tegelete vabal ajal? Kas teil on ka väga lähedasi sõpru pereringkonnast väljaspool?

Sergei: Mantrasid ma ei kuula. Mediteerimise jaoks meeldib leina- klassikaline muusika. Aga tavaliselt kuulan vähe tuntud bände stiilidest – Deathrock, Post-Punk, ja kaheksandate gooti rock’i (nn old school goth, mis koosnes new wave ja post-punk stiilidest, kurva tooniga).

Sergei, kas Te olete satanist?
Ei ole. Mul on oma filosoofia. Saatanat nagu punast tüüpi sarvetega pole olemas. Kui niimodi aga võtta, siis mind huvitab Anton Schandor LaVey maailmavaade (kes on üks satanistliku usu kultuuri esindaja), aga see usk oli inimestesse, mitte Saatanasse, ja mind huvitavad ainult mõned ideed, mingite teiste isikute flosoofiat enda omaks ma ei võta, sest eelistan mõtiskleda ise. Mõelge kaa ise! Kultidesse suhtun negatiivselt, kuna nende puhul on tegemist vägivaldsete mõtete sisendamisega.

Sergei, millal võib näha esimest fotonäitust?
Ma tegelen praegu organiseerimistöödega, mis võtab hullult palju aega ja tahan teha ka uusi töid juurde. Proovin teha niipea kui võimalik, aga loogiliselt arvestades võin öelda, et see toimub orienteeruvalt kevadel 2010. Loodan, et saan hakkama kiiremini. Uurin praegu kohti, organiseerijaid ja valin heategevuse suunda,  kuhu summad võiksid minna.
 
Tere. Nimelt soovime me mehega väga last, kuid kahjuks pole see veel õnnestunud. Lähme uuele kunstliku viljastamise katsele. Sooviks teada, kas see õnnestub? Nimi pole õige kuid loodan,et suudade kirjale keskendudes vastata. Tänan. Edu teile kõigis tegemistes.

Sergei: Avalikult me ei hakka ennustama, sest leiame, et online intervjuu raames ei ole see eetiline. Kui soovi on, võite suhelda sel teemal meiega isiklikult. Muide, teid võiks Amita aidata, sest tal endal on 6 aastat viljatust selja taga ja see teema ei ole talle sugugi võõras.
Amita: Sel teemal võin öelda nii palju (seda ütles mulle kunagi üks Venemaa proffessor, kes tegeleb lastetuse probleemiga): Naine on suuteline sünnitama, kui tal on olemas emakas, kui emakat pole, siis raseustumine pole 100% võimalik. Kui on emakas olemas, siis kasutades õiget ravi, saab naine emaks saada. Mitte kunagi ei tasu alla anda, lapse saamine on nii õrn teema ja soov saada emaks on nii loomulik ja tugev soov, et vaatamata ebaõnnetusmistele, see kunagi täitub. Peab uskuma ja väga tahtma.
 

Mida sa arvad elust pärast surma? Kuidas ennast selgeltnägemise vallas arendada, kui on juhtunud, et juhuslikes olukordades olen mõnda asja ette ennustanud ja arvan, et suudaksin ka enamat?
Sergei ja Amita: Eksisteerimine peale surma on olemas. Teispoolsuse tajumine, läbinägelikkus ja selle valdkonna võimed on igal inimesel olemas. Peab olema soov neid arendada, peab kuulama sisemist häält, pöörama tähelepanu igasugustele märkidele, uskuma endasse.

Tere! Jälgisin kõiki Selgeltnägijate saateid. Edu Teile, Sergei! Vaatamata viimasele saatele oled väga usaldusväärne. Minu küsimus: Kas selle haigusega, mis mulle on arstide poolt diagnoositud, on mul lootust paranemisele?
Sergei ja Amita: Täname usalduse eest! Iga diagnoosiga on võimalik elada ja paranemise lootus on alati olemas. Võib-olla haigestumine ei ole ravitav, aga sellega on võimalik elada. Haigus on füüsilise keha häire, vaim on sellest tugevam.

Kas see on tõsi, et samasid taro kaarte tohib kasutada ainult üks inimene? Kaardid on ju ainult tõlgendamiseks?

Jah, Taro kaartide pakk on personaalne. Kaardid on ainult vahend pääseda transsi ehk muudetud teadvuse seisundisse, ennutab inimene, mitte kaardid, kaardid aitavad süveneda, annavad vihje.


Tere, mul on Sergeile paar küsimust: Millal/kuidas avastasite oma võimed? Kuidas või mida tegite selleks, et neid (võimeid) arendada? Kas on raamatuid, mis Teid aitasid, mis on avaldanud muljet, või mida peate tähtsaks oma arenguteel? Aitäh ja kõike head!

Ei oska küll täpselt vastata, millal avastasin võimed. Selline tunne, et midagi oli minus sellest ajast, kui ennast mäletan. Ma lihtsalt ei pööranud osadele asjadele tähelepanu. Oma võimed märgata ja neid arendada sundis mind kõige raskem sündmus mu elus, nimelt ema surm. Konkreetseid raamatuid ei saa siin tuua näidena, ma üldiselt loen väga palju müstika-, filosoofija ja teaduslikuid raamatuid.

Tere, küsimus on teile mõlemale - kas te mingil viisil võtate inimesi vastu ka, või kavatsete seda teha? Kui jah, siis miks ja kui ei, siis miks ka? Sergei, kas mõnikord surnutega suhtlemine võib suhtlejale halb ka olla? Et üks ei lase teisest lahti näiteks?

Sergei ja Amita: Jah, ka enne “Selgeltnägijate tulproovi” võtsime inimesi vastu ja teeme seda ka edaspidi. Tahame inimesi aidata ja ise tänu sellele saame hakkama selle info hunnikuga, mis meile tuleb.
See, et surnutega suhtlemine võib suhtlejale halb olla, oleneb sellest, kuidas suhtleja on ennast häälestanud, väga segab hirm ja sellesse ka ei tohi suhtuda nagu meelelahutusesse ehk seda maailma ei tohi ilma asjata tülitada, suhtuma peab austusega ja arvestada sellega, et ka info eest tahab infoallikas midagi saada (energia vahetuse seadus).

Kuidas te mõlemad kaartideni jõudsite? Kas mõnikord on selline tunne ka, et nagu ei tohi vastust teada saada? Mis on kõige häirivam võimete juures?

Amita: Sain Taroga tuttavaks lapsepõlves, kui leidsin Valgevenes vanaisa kohvrist paki ja vastava raamatu. Olin siis umbes 12-aastane, koostöö kaartidega on säilinud siiamaani.
Jah, mõnikord tundub, et info on nagu suletud. See võib oleneda paljudest teguritest: keegi teadlikult tegi midagi, et seda varjata või siis lihtsalt ei õnnestu vastust tajuda (väga sageli on see nii, kui küsimust ei ole või see on valesti esitatud).
Kõige häirivam võimete juures on see, et vahest see segab tavaelu: tuleb sellist infot, mida ei ole vaja teada.

Kui inimene avastab endas võimed, kas nendega peaks ettevaatlik olema? Näiteks kas võib surnutega jms suheldes kuidagi endale või teistele halba teha? Mõlemale palju häid soove!
Jah, võimetega peab ettevaatlik olla, nendega ei tasu liialdada selles mõttes, et iga pisiküsimuse lahendamisel neid kasutada. Surnutega suheldes võib kõigepealt endale halba teha eriti, kui minna nende maailma liiga sügavale, kui eksisteerida ainult seal, võib lihtsalt reaalse eluga ühendust kaotada ehk lihtsas keeles öeldes hulluks minna. Hulluks läinud ehk mitte adekvaatselt reaalsust tajuv inimene võib ka teistele halba teha.
Täname heade soovide eest!

Tere! Kas olete jälginud vene "Selgeltnägijate tuleproovi" telekanalil TNT ja kui "jah", siis mida arvate sealsest saatest? Aitäh ja kõige head Teile!
Ühtegi saadet algusest lõpuni ei ole me vaatanud, õnnestus pealiskaudselt, mõnda fragmendi näha. 

Mida arvad mustkunstist?
Mustkunst on huvitav, selles on midagi maagilist inimeste tähelepanu valitsemise mõttes, hüpnoosi oskus, käte- ja veenmisoskus. Peale proffesionnalsete oskuste peab olema ka hea psühholoogina.

Sergei, kuida sinuga sõbraks saaks? Tundud väga huvitav inimene!
Sergei: Kahjuks mul pole aega isegi vanade sõpradega suhelda. Aga aitäh hea sõnade eest.

Tere Sergei, endalegi meeldivad sürrealistlikud filmid ja nende tegemine. Kui tahaks ka mõnes projektis osa võtta siis kuidas sinuga kontakteeruda või kas oleksid huvitatud üldse koostööst? Tegeln ise ka alaga mis oleks selliste filmide tegemisel trumpiks.

Sergei: Ma pole veel valmis koostöö jaoks, kuna ülikool on veel lõpetamata, tegelen lühifilmidega ja fotokunsti valdkonnas töötan alati üksinda.

Oskate Te öelda kuidas ennast leida? Kuidas teada saada kes ma olen, mis mu eesmärgid on? Kuidas valida millega tegeleda?
Amita: Tuleb kuulata oma sisemist häält, ise püstitada endale eesmärke ja tegeleda sellega, mis huvi pakkub, mitte vastu tahtmist.

 Kas vaimudega ja surnutega suhtlemine ohtlik ei ole?

Sergei ja Amita: See võib olla ohtlik juhul, kui suhtlumine on vale: tavaline uudishimu, mäng ehk niisama meelelahutus, samuti kui liiga sellesse maailma süveneda ja unustada tavalisest elust või siis väga halba rolli mängib hirm ehk siis teadmatus.

Kas usute jumalasse või saatanasse, ehk mõlemasse? Kuhu lähevad hinged peale surma? Kas toimub reinkarnatsioon?

Sergei ja Amita: Ei, me ei usu, et Jumal või Saatan on olemas. Hinged lähevad peale surma teistsugusesse dimensiooni. Reinkarnatsioon toimub, väid üliharva ja selleks peab teatud põhjus olema.

Sergei, tunnetad sa vahel kui keegi sinu peale mõtleb?
Sergei: Eriti viimasel ajal tunnen seda üpris sageli.

Kas kõik inimesed on võimalised läbi Ouija laua vaimudega suhtlema? (vaimulaud)
Jah, kõik on selleks võimelised. Kuid rõhutame, et seda ei saa võtta vastu meelelahutusena ja selleks peab konkreetne eesmärk olema. Samuti peab jälgima ohutusreegleid ja algaja ei tohi seda üksinda teha.


Kas vaimumaailmas on ka kurje ekslevaid hingi ning kui jah, kas nad võivad eluohtlikud olla kui nendega suhelda või ühendust otsida?

Jah, hing jääb selliseks, milline ta oli enne surmahetke. Edaspidist vaimset arengut selle tasandil ei toimu. Kuri vaim võib küll ohtlik olla (hulluks ajada, mõnitada, häirida, närve süüa), aga elav inimene on temast tugevam ning juhul, kui elav inimene saab oma hirmudega hakkama, siis ei ole tal põhjust teistpoolsuse kurjust karta.

Sergeile: Kui te sõidate ühistranspordiga siis kas vahest on teie pilk ja mõte jäänud mõnele inimesele peatuma ning te olete hakanud tema hinge vaatama või tajunud/tundnud midagi? Kust leiad/saad oma inspiratsiooni mida kasutad hiljem nt fotodel?

Kui ma sõidan ühistranspordis, siis tavaliselt tunnetan seda “protsessi” hullu emotsioonide, probleemide ja mõttete kakofooniana. Sellel põhjusel sõidan alati mp3-player’iga ja proovin kõva muusikaga blokeerida seda vaimset “müra”.
Inspiratsiooni fotode jaoks leian oma tavaelust ja ümbritsevast maailmast, lihtsalt keeran selle maailma tagurpidi ja tekkitavad kunstilised ideed.

Amitale: Kuidas avastasid enda võimed? Millega alustasid kõigepealt? (kaartid ennem siis ruunid või vastupidi.)? Ja millega pöördutakse kõige tihedamini teie poole, kas armu või terviseprobleemides? Või soovitakse lihtsalt teada mida tulevik toob?
Amita: Ausalt öeldes, täpselt juba ei mäleta seda hetke, kui sain aru, et näen maailma kuidagi omamoodi. Kõigepealt alustasin ruunidega, pärast hakkasin Taro filosoofiat õppima.
Pöördujate küsimused on tavaliselt, jah, seotud armastusega. Teisel kohal on tööasjad ja raha. Tervisehädadega samuti on palju pöördujaid. On olnud ja juhtumeid, kus inimesel on vaja abi mingi väga tõsise mure ehk tragöödia korral. Selliseid probleeme on väga raske lahendada, kuna mina alati elan inimesega kaasa ja üritan inimese valu enda peale tõmmata. On ka selliseid, kellel muret ei ole ning inimene tahab lihtsalt lähituleviku teada.

Amita, kuna Sergei on seotud kunstiga siis kas Teie olete ka mingil määral kunstiga seotud? (Teete ise või meeldib? kui meeldib,siis milline kunstistiil?) Ning millist muusikat ise eelistate?
Amita: Jah, Teie küsimuses on mõnes mõttes vastus sees. Mina tegelen muusikaga, mängin kitarri ja klaverit. Lõpetasin muusikakooli. Laulan, lapsepõlves luuletasin ja lõin muusikat. Praegu eriti aega ei ole, vaba aega pühendan oma lastele.
Ise eelistan klassikalist muusikat. Olen märganud, et mulle väga meeldivad kurvad meloodiad. Kui rääkida konkreetselt, siis Vangelis, vene romansid, imetlen armeenlaste rahvipilli nimega “duduk” (ei tea, kuidas see eesti keeles on) heli.
Nooruses fännasid Depeche Mode’i.

Kui kaugele ette on saatus maa peal määratud, ning kui palju on määratut võimalik muuta? Ette tänades.
Saatus ei ole ette määratud, inimene ise valib seda ja ise seda endale määrab, seega määratud tuleviku on võimalik muuta, kõik on inimeste kätes. Mõjutamist võivad avaldada konkreetsele inimsaatusele teised inimesed.

Kas te ennustaksite mulle tulevikku?
Jah, võime küll.

Kuidas te oma võimetest esimest korda teada saite?
Amita: Nagu juba vastasin, täpselt ei mäleta. Võin rääkida väga erksast momendist, mis juhtus suhteliselt hiljuti. Sel päeval, kui meie ema suri, töötasin arvuti taga ja vastasin kirjadele. Viimast kirja vastasin kell 19:19. Siis mingi jõud sundis mind tõusma ja minnakna juurde minema. Mäletan, et järsku tekkis nii kurb paratamatuse tunne, et silmad täitusid pisaratega, märkasin, et päikesekiir paistab läbi pilvede kuidagi omamoodi, kuidagi eriti soojalt ja nagu loodus on täitunud ningi kurva hüvastijättuga. 15 minuti pärast helises telefon, sain teada, et ema suri kell 19:20.

Kas tõesti on olemas karma? Tundub nagu mina peaksin maksma kogu oma suguvõsa pattude eest. Ükskõik kuidas ma ei püüa, ürita,ikkagi oma isiklik elu "lendab vastu taevast". Kuidas saaksin teada, kas mul on karma võlg ja kui on kuidas sellest vabaneda ?
Karmat ei ole olemas, me ei maksa oma suguvõsa võlgu ega pattude eest. Eksisteerib aga needus, kasvõi suguvõsa needus, mis on suguvõsa ühises alateadvuses kirjas ehk tegemist on geneetelise mäluga. Kõik oleneb konkreetsest juhtumist, üldiselt on väga raske rääkida. Samas tihtipeale see, et elu “lendab vastu taevast” on rohkem seotud inimese iseenda vale veenmisega, peale keerutamisega, sest ka needus on suhteliselt haruldane nähtus. Kui inimest jälitab pidev ebaõnnestumine, peab esialgu ennast analüseerima, äkki ise teed midagi valesti või suhtumine endasse ja välismaalima on vale. Tegelikult see väiljend, et kui tahad muuta maailma, alusta iseendast, on väga õige.
 

Sergei, miks valisid enda jaoks suhtlemise surnutega? Kas see tõmbab sind energiast täiesti tühjaks? Mis see sulle annab?
Ma tunnen seal ennast samamoodi nagu elavate sees. Energiat see ei võta, vaid annab juurde (noh, see on nii minu puhul). Valisin seda siis, kui suri kõige lähedasem inimene ära. Aga surm huvitas mind lapsepõlvest, nimelt õudusfilmid ja surmatemaatika. Suhtlemine teistpoolsusega annab laiema maailmavaadet ja rohkem võimalust eksisteerida.

Kas Amita võtab vastu ka kliente, kui jaa, siis kuidas on võimalik temaga kontakteeruda? Tänan.
Meie mõlemad võtame inimesi vastu. Amita kontaktandmed on avalikult internetis olemas.

Heya! Mida Te arvate sellest, kui inimene mõtleb välja olendi ja kirjutab temast pika jutu. Kui see tegelane äkitselt reaalselt välja ilmub, siis kui suur võib olla selle tegelase tähtsus inimese elus? Kas tegemist on selgeltnägemise või millegi muuga?
Tegemist võib olla kas selgeltnägemise või siis mõttevormiga. Mõtte jõud on väga tugev ja kui keegi mõtleb kedagi välja, siis alateadlikult võib ta saata ühiskondliku alateadvusesse nii tugevat signaali, et väljamõeldud tegelane (mõistuse piires) võib ilmuda.

Kui paljudes inimestes võib Teie arust olla energiat/võimeid, et olla selgeltnägija? Kas selleks on võimalik õppida? [Ei, ma ei taha seda, tulevik ei pruugi olla selline nagu me tahame.] Tulevik sõltub valikutest, kas vahel on teada, milline valik on õige

Igas inimeses on võimed olemas, ühes on võimed rohkem arenenud, teises vähem. Võimed saab arendada ehk siis tunma õppida. Tegelikult mingit müstikat siin ei ole, see on inimaju võime, lihtsalt uurimata, teaduslikult kirjeldamata ja see on tekkinud evolutsiooni käigus. Seda võib üldjoontes võrrelda kõne ilmumisega. Eelajalooline inimene rääkida ei osanud, suhtles hääle ja zhestidega. Evolutsiooni jooksul arenes see aju piirkond, mis vastutab kõnelemise eest ja inimene sai kõneoskust. Samamoodi on ka selgeltnägemise võimetega. See võime on ajus varjatud (käbikehas peaajus) ja see juba mitu 1000 aastaid areneb.
Tulevik oleneb valikutest ehk sellest, mida teeme olevikus ja õiget rada peab valima südamega, kuid samas vahest on kasulik pidada nõu usaldusväärse inimesega.
 
Kõigepealt..Sergei,olid igati tubli saates. Jõudu sulle igas sinu ettevõtmises.(muide, meil on ühel samal kuul ja kuupäeval sünnipäevad). Kui Amita poole pöörduda, siis inimene tahab ikka enda kohta kuulda-teada. Küsingi-kas elu läheb paremaks? Kõike kaunist.

Sergei: Aitäh heade soovide eest!
Amita: Kindlasti elu läheb paremaks, eriti, kui seda väga tahta ja üritada seda paremaks muuta.

Sergeile - inimesed surevad mu ümber. Kooliajal mu poissõber, esimese mehe ema, onu, teise mehe vanaisa, ema, isa, onu ,mõni aasta tagasi tutvusin noormehega ja suri tema ema.Praegu üksi ja surma pole.Ei julge suhteid luua, äkki keegi jälle sureb.On sel tähendust?

Elu ja surm on väga lähedased: keegi sureb ära, keegi samal hetkel sündib. Jah, paraku see, et inimesed lahkuvad, on loomulik, aga seda ei tasu rõhutada ehk olete liiga ennast peale keerutanud selle surmajuhtumite hulgaga ja see tõttu märkate ainult seda.

Kuidas suhtute teistesse nõidadesse, sensitiividesse , kes on teie arvates nendest tugev ja õige? kas ise kellegi juures käite? Ja teine küsimus: mida kõige rohkem inimeste käitumises vihkate?
Ausalt öeldes teiste sensitiividega eriti tuttavad me ei ole. Kui käsitleda selle hooaja “Selgelnägijate tuleproovi” ojalejaid, siis meie arvates on väga tugev Tarmo, ta tajub nii tugevasti, et vahest ei ole võimalik seda sõnadega kirjeldada, sest see, mida ta tunneb ei allu sõnastamisele.  Eriti kõrge tunnetamine on Needikunnil, eriti hästi tunnetab ta halba energiat, mida teised nii täpselt tähele ei pane.
Ise me teiste “nõidade” juures ei käi, kui on mure, siis aitame üksteist.
Inimeste käitumises vihkale kahepalgelisust ja ükskõiksust.
 

Lugupeetud Amita ja Sergei. Kasutan samasid ALEISTER CROWLEY Tarokaarte kui Sergei. Kui kaardid on mulle valetanud, olen neis tükiks ajaks pettunud enne kui neid uuesti kasutada suudan. Kuidas sellest üle saada, et usaldus kaartidesse ei kaoks? Kõike paremat!
Amita ja Sergei: Kaardid ei valeta, neid võib kas valesti lugeda või lihtsalt pakk veel ei kõnele Teiega. Peab teatud aja jooksul jätta kaardid kõrvale, võib olla natuke rohkem tutvuda Taro filosoofiaga (mitte esigi kaartide tähendusega). Peab meeles pidama, et mitte kaardid ennustavad, vaid inimene, kaardid annavad vihjeid ning tähendused olenevad ka kõrvalolevatest kaartidest, ladumisest, küsimusest. Eriti CROWLEY Tarokaartide puhul soovitame pöörata tähelepanu sellele, mis on pildi peal kujundatud, iga pisidetail ehk sümbol on tähtis, värv ka omab tähendust. CROWLEY iga kaardi peal on väga palju varjatud sõnumeid, kuid tunnistame, et CROWLEY Taro kõige lihtsam ei ole.
Oleks kasulik igat kaarti väga tähelepanelikult uurida, proovida selle peal mediteerida niimoodi, et visualiseerite, et kaart läheb suuremas, on teie toa suurune, et saate pildi sisse minna. Pildi peal kujutatud isikut võib ka niimoodi elustada, et ta muutub kolmemõõteliseks, kõneleb, äkki tema saab vastuse anda… Kui ööseks panna paki padja alla, siis kindlasti näete kaarte ka unes ning seal võite ka leida vastuse. Kaardid kindlasti hakkavad Teiega kõnelema, aga omal ajal, kui olete selleks valmis. Ei tasu nende peale solvuda või pettuda nendes. Lihtsalt ei ole veel õige aeg saabunud.

Arvan, et oled tubli tegija, Sergei. Tänud toreda saate eest. Kahju, et ei õnnestunud arvata: Aga tegelikult sellise matsikarja ees on kindlasti raske konsentreeruda. Aga tänud sulle!
Sergei: Tänan soojade sõnade eest. Noh, tagantjärgi ei taha ma ennast õigustada, kuid tõepoolset selgeltnägemine on väga õrn nähtus selleks, et seda demonstreerida atmosfääris, kus valitseb kurjus, mõnitamine ja tarbitakse alkoholi.

Kas Te teate ka enda tulevikku ette? Näiteks seda kuidas elate Te kümne aasta pärast!?
Jah, teame ja oleme sellega rahul.

Kui kaugele on võimalik tuleviku selgelt ette näha? Mis hetkest alates muutub tulevik nii segaseks, et pole aru saada, mida kaardid mõtlevad? Kas saab ennustada ka riikide, või näiteks planeet Maa tuleviku?
Tuleviku on võimalik vaadata nii kaugele, kui tahad, asi on selles, kas nähtud pilti oskab nägija või see inimene, kelle tuleviku vaadatakse tõlgendada oma hetkeseisu arengu raames õigesti või mitte. Ja seda, kui kauget tuleviku vaadata otsustab vaataja ise, vastavalt oma eetilistele printsiipidele, eriti on kui tegemist teise inimese tuleviku vaatamisega. Leialme, et riikide ja Maa tuleviku ei ole eetiline vaadata, sest on olemas inimesi, kes seda ei taha teada.

Kuhu on võimalik Teile fännikirju saata, või sooviga kontakti võtta?
Fänniklubi ei ole ja ausalt öeldes eriti ei ole soovi, et see tekkiks. Siinpool võin nõustuda Piibli käsuga, et ära püstita endale iidolit.

Oskad öelda mulle, milline nägi välja kõige esimene inimene ?
Pooldame Darwin’i evolutsiooni teooriat, seega oleme sellega, mis kirjutatakse sel teemal bioloogia õpikutes, nõus.

Hei, Amita ja Sergei! Sergei, kes sind kunstiliselt inspireerib? Aga, Amita, millest saad sina oma inspiratsiooni, üleüldiselt? Mis ajendab Teid tuleviku vaatama?

Sergei: Kui rääkida isikutest, siis mind inspireerivad audio-visiaalse kunsti tegijad: David Lynch, Jan Svankmejer, Ray Harryhausen, Tim Burton, Joel-Peter Witkin, ja sürrealismi ja saksa ekspressionismi suund kunstis.
Amita: Saan inspiratsiooni elust iseenesest.
Tuleviku vaatamine on kõigepeal huvitav ja lisaks veel vajalik, sest kui tead mitte soovitud stsenaariumi, võib proovida seda muuta, et halba ei täituks.

Kuidas suhtute kriitikasse ja skeptikutesse, kes ei usu selgeltnägemisse? Mida te tahaksite neile öelda? Amita, kas on kunagi olnud midagi, mis on su huvi Taro kaartide vastu vähendanud?

Amita ja Sergei: Suhtume positiivselt, sest arvame, et kriitika on stiimul. Samas oleme selles suhtes tolerantsed, leiame, et igal inimesel peab olema oma arvamus, mida ei tohi mitte keegi mõjutada. Ausalt öeldes oleme ka skeptikud ja ei võta seda või teist nähtust või juhtumit tõena enne, kui ei leia sellele loogilist või teadusliku seletust.
Amita: Ei, minu praktikas ei olnud veel juhtumit, kus ma kaotaks huvi Taro kaartide vastu, vastupidi, iga päev avastan seoses Taro ennustamisesüsteemiga midagi uut. Pettunud selles filosoofias ei ole kunagi olnud, pettusin rohkem endas, kui tõlgendasin kaarte valesti.

Tere Amita ja Sergei! Mainiks kõigepealt ära,et olete mõlemad väga huvitavad persoonid. Sergei, kuidas Sa reageerikisid, kui Sinu juurde tuleks võõras neiu ja ta sooviks Sinuga tuttavaks saada?
Täname komplimendi eest!
Sergei: Tavaliselt reageerin ma võõrastele inimestele sõbralikult ja vastan nende pöördumistele, aga lähedamateks suheteks ei ole mul aega ja võimalust.
 

Tere. Tahaksin küsida teilt mõned küsimused: Kuidas hoida endast eemal halbu inimesi? Kellena või mis valdkonnas ma töötan tulevikus? Kas ja kuna ma leian oma hingesugulase/d ?
Sergei ja Amita: Halbu inimesi ei ole olemas. Mõisted “hea” ja “halb” on suhtelised. Ühele inimesele võib tunduda teatud inimene halvana, teisele – väga heana. Igas inimeses on olemas nii halbu, kui ka häid joone. Selleks, et hoida endast eemal Teie arvates halbu inimesi ehk siis neid, kes Teile ei sobi, peab ennast nende eest kaitsma ehk sulgema. Kõigepealt mitte mõelda, et konkreetne inimene on halb, ta lihtsalt ei sobi. Kaitsmise mõttes siinpool väga häsit toimib ruuniline maagia ehk ruuniline kaitse või siis lihtsalt suheldes või nähes mitte soovitud inimest, tuleb visualiseerida ehk kujutada endale ette, et Teie ümber on kookon peeglitest ja negatiivsus peegeldab tagasi.
Tuleviku töö valimine ja hingesugulaste leidmine oleneb vaid Teist ehk Teie suhtumisest välismaailma, kui me ennustaksime Teile seda, siis alateadlikult programmeeriksime Teid ja tekkiks oht, et valiku tegemine oleks mitte juba ainult Teie otsus.

Mind huvitab, mida arvate sellest, et raha küsimine ennustamise eest kaotab võimed ära? Olen seda paljudest kohtadest kuulnud, kas ei ole kartust oma võimeid kaotada?
Sergei ja Amita: Ennustamine on raske vaimne töö, mis võtab väga palju jõudu ja energiat (see on üks põhjustest, miks oleme kehaehituselt nii kõhnad). Iga töö peab olema tasutud. Raha küsimine võimed ei kaota, võimed võivad kaduda ehk ennustaja võib ise neid blokeerida, kui tema oskus kasutatakse niisama, lihtsalt kasutatakse ehk tegemist on ühepoolse mänguga a-la mina küsin, sina vastad, vastad ja vastad.
Teiseks, on olemas energia vahetuse reegel, et energia ei tule kuskilt niisama ja ei lähe niisama kuskile ära. Ka info eest tuleb tasuda ja kui see reegel saab rikutud, saab küsija tasuta info eest kannata, makstes muud hinda.
Kolmandaks, heliloojad, kirjanikud, luuletajad, kunstnikud omavad ka omas valdkonnas võimed loomingu mõttes. Ega nad ei anna oma loomingu tooted tasuta, neilt see ostetakse.
Neljandaks, vaimne tegevus nõuab ka meilt aega ja selle tegemise ajal jääb meie tavaline töö (kus me ametlikult töötame) tegemata, aga meie ei saa toituda ainult õhu- ja vaimsete teooriatega.
 

Mis oleks parim võimalus saavutada harmooniline tasakaal ning leida iseennast?
Tuleb võtta vastu ennast sellisena nagu olete, ja kui on olemas miinused, milledega ei ole Te nõus, on võimalik neid muuta plussideks või siis vabaneda nendest, kuid tasub ka meeles pidada seda, et juhul, kui on olemas asju, mida ei saa muuta, siis neid ei saagi muuta, kuid nendes peab märkama positiiveid asju, näiteks, kui inimene on iseloomult agressiivne, siis seda agressiivsust võib suunata sporti ja välja elada seda seal, kui inimene ei ole enesekindel, temal on väga palju arenguruumi ja areng tähendab progressi jne.

Olen oma eluga viimastel aastatel üsna ummikusse jooksnud. Mida peaksin ette võtma, et oma hingerahu tagasi saada? Ette tänades...
Üritada leida ummikusse jõudmise põhjust, mis on reelgina iseenda sees ehk tuleb alustada objektiivsest eneseanalüüsist, selles kontekstis, et mida olen valesit teinud, aga iseendaga peab olema aus.
 

Usujärgijad väidavad, et seks on vaid laste tegemiseks. Kas tõesti peaks armastusega suhtes seksi kõrvale lükkama ja sellega mitte tegelema?
Ei, täiuslikus suhtes on vaimne side ja füüsiline kontakt võrdsed. Seks ei ole ainult laste tegemiseks, seks on suhtlemine füüsilisel ja vaimsel tasandil, energiate vahetus, ei tohi olla munk, kes eksisteerib ainult vaimse praktika nimel. Inimene on mõistusega olend, kui looduse poolt oleksime pidanud seksima ainult järeletulijate tootmise eesmärgiga, siis meie organismid oleksid seksiks suutelised ainult teatud päevadel, näiteks nagu see on kassidel ehk oleksid puhtalt sõltuvuses organismi hormonaalsetest protsessidest.

Tere Sergei ja Amita! Minu suurimaks sooviks on emaks saada. Kas oskate öelda kuna mu soov võiks täituda? :) Olen juba 31 aastane ja ka kindel elukaaslane kõrval. Seni pole õnnestunud. Suured tänud ja palju edu teile teie tegemistes! Parimat!
Amita: Tere! Teie soov kindlasti täitub. Võib-olla ei ole lihtsalt õige aeg saabunud, võib-olla vajate meditsiinilist sekkumist. Julgustan sellega, et kaasaegne meditsiin on tasemel ning viljatuse ravimisel on tõsist sammu teinud. Soovi korral võin soovitada Teile head arsti või lihtsalt anda nõu, mis suunas tuleb liikuda. Muidugi, mitte avalikus foorumis.
 

Kallis Sergei ja Amita! Kuigi mul oleks teile miljon küsimust, mille vastust teilt sooviksin kuulda, ei hakka ma midagi isiklikku küsima. Küsin vaid milline on teie arvamus astraal projektsiooni ja unenägude kontrollimise kohta? Kõike head!
Astraal projektsioon on väga huvitav valdkond, kuid ka mitte kerge ja see ei allu igaühele. Unenägude kontrollimine on väga hea viis suhelda oma alateadvusega, kus enamus vastuseid on olemas. Me mõlemad kasutame nii astaraali rännakuid, kui ka unenägude kontrolli.

Küsimus Amitale. Kuidas vabaneda? Suhte lõpust viis aastat möödas ja ikka näen teda unes aegajalt. Eriti viimasel ajal. Reaalselt ei ole kohtunud selle aja jooksul. Ja ei taha ka.
Amita: See, et inimene on veel Teie mõttetes, tähendab seda, et enda jaoks ei ole Te andnud suhte kontekstis punkti pannud. Midagi jäi välja ütlemata, küsimata, põhjendamata. Selleks, et vaimses mõttes sellisest suhte leinamisest vabaneda, tuleb lihtsalt panna ust minevikusse kinni ja avada ennast teise inimese jaoks. Isegi, kui see teine inimene on juba Teie kõrval olemas, ei ole Te tema jaoks avatud, kuna armastusega olete omas minevikus.  See, et näete inimest unes, tähendab seda, et alateadlikult loodate ikka temaga kohtuda, kuigi mõistusega olete selle vastu (või tahate mõelda, et olete vastu).
Kui oma emotsioonidega ei saa hakkama saada, võin soovitada Teile ühte rituaali, mis aitab valu ja inimest ära lasta. See rituaal on väga lihtne. Tehakse kahaneval kuul. Sinist värvi küünla peale tuleb ülespoole kirjutada oma nimi, allapoole – tema nimi. Pange küünal põlema. Küünla ette pange taldriku peale tükike jääd. Vaadates selle peale, kuidas jää sulab, visualiseerige, et nõnda sulavad Teie tunded selle inimese vastu, kõik, mida ei jõudnud talle ütelda või temaga klaarida, sulab valu. Jää muutub veeks ja ka Teie minevik voolab koos veega ära. Siis, kui jää tükikesest jääb ainult vesi, tuleb selle veega küünal kustutada. Lõigata küünal pooleks. See küünla tükk, kus on peal tema nimi, visata veekogusse.
 

Kas mul on lootust saada päris oma kodu, elupind mis kuulub mulle ja lastele? Olen terve elu pidanud üürima kortereid aga ostmiseks vajalikku raha ei ole. Aitäh, kui vastate.

See küsimus on isiklik, me ei saa seda töödeldada avalikult. Samas võime soovitada Teile ilusat rituaali raha külge tõmbamiseks.
Selleks on vaja 6 rohelist küünalt (soovitavalt, et nad oleksid, vahast, aga juhul, kui ei õnnestu selliseid kätte saada, siis sobivad ka tavalised, kuid tuleb jälgida seda, et nad oleksid läbivärvitud ehk mitte ainult pealt rohelised, vaid ka seest). Küünlaid tuleb enne rituaali määrida kaneeli ja patshuli õlidega (müüakse apteekides). Määrida tuleb hõõrudes alt ülesse. Siis küünalde peale tuleb joonistada ruunilist vormuli, mis on rahadega seotud. Selle vormuli pildi lisasin ma käesolevale kirjale. Joonistada saab nõelaga, hambaorgiga või millegi teravaga peale. Seda rituaali tuleb teha kasvaval kuul ehk kui rääkida lähiajast, siis selleks on Teil aega kuni 9.nda aprillini.
Rituaali võib teha ka päeval, kuid parem on siis, kui akente taga on pime.
5 küünaldest moodustatakse laua peal ringi, kuuenda küünla tuleb võtta kätte. Küünlaid pannakse põlema kellaosuti suunas mitte välgumihkliga, vaid tikkudega. Viimasena pannakse põlema kuuendat küünalt, mis on käes. Kui küünlad põlevad, tuleb öelda:
"Nii palju, kui muda soos,
Nii palju, kui kala vees,
Nii palju, kui liiva mere ääres,
Sama palju peab mulle raha tulema,
kõrgemad jõud, andke mulle võimalust, ma kasutan ära ja võtan nii palju, kui vaja on.
Nõnda on öeldud,
Nõnda on tehtud,
Nõnda peab olema."
 
Peale seda tuleb süveneda, mediteerida, mõelda raha peale, kujutada endale ette kas kupüüre või münte ja üritada tunda ennast rikkana. Seejärel tuleb küünlaid nende peale puhudes kustutada, jällegi kellaosuti suunas ühe kaupa. Väga oluline moment: kui kustutate küünla, siis tekkinud ehk järgi jäänud suitsus tuleb käed üks teise vastu hõõruda, mõeldes selle peale, et hakkate ka sõrmede vahel raha hõõruma. Nõnda iga küünla puhul. Selleks ajaks, kui tegelete küünalde kustutamisega, see kuues küünal, mis oli käes, peab seisma nendest küünaldest moodustatud ringi keskel. Seda kuuendat küünla tuleb jätta põlema lõpuni.
 
Vot selline väga rituaal on väga effektne ja me ütleks ka, et effektiivne, sest mitu korda oleme kontrollinud ja see töötab. Muidugi, ei aita see sellisel moel, et kohe järgmise päeval kukkub taeva pealt raha Teie peale, vaid kõigepealt avab see rituaal võimalusi ja tingimusi raha kättesaamiseks.

Tere. Tahan teada, kuidas on vöimalik Sergei ja Amitaga kohtuda? Mul oleks paar küsimust aga ei hakka siin küsima.
Amita kontakte leiate internetist või saate toimetuselt.

Millised näevad välja kehast lahkunud hinged? Võib olla on see küsimus liiga julge...mul tuli see küsimus mõni minut pärast keskööd pähe ja jäi kummitama...no igatahes ma jään teilt vastust ootama sellele kommentaarile vähemalt. Soovin teile edu !
Amita: Vaimud on poolläbipaistvad-poolvalged, täitsa inimese kujuga, suurused võivad olla erinevad: ebaliimulikult väikesed, ebaloomulikult suured või nendel puuduvad proportsioonid. Samas võivad nad meie maailma tulla varjudena (must või hõbedane vari) ja väga harva näevad välja täpselt nagu elavad inimesed. Tavaliselt kui vaim või kummitus tekkib, siis on seletamatult külm või kontrollimata hirmutunne tuleb peale, aga tegemist on automatse alateadliku hirmuga ja kartma neid ei pea.
Sergei: Mina vahest näen vaimude asemel poollagunenud laipu, vahel näen neid varjudena.

Tere. Kas Sinu tehtud fotosid saab kuskil internetis ka näha? Deviantartis või kuskil?

Need saab ainult näitustel nüüd näha. Esimene näitus nendest tuleb umbes kevadel. Võimaöuse neid internetist vaadata kustutasin ära, sest mulle meeldib rohkem reaalsus ja tõsielu näitused, kui virtuaalne demonstreerimine.

Sergei, kust sa need taro kaardid said? Edu!
Tallinnas on palju kohti need saada. Näiteks raamatupoed või esoteerilised kauplused.

Kas liigne muretsemine armsama leidmiseks, keda seni veel paari mõttes (küll aga ühepoolse armumise suhtes) olnud pole võib tekitada probleemi jäädagi üksinda? Armastus on mulle kõik. See on pühamast püham.
Jah, liigne muretsemine võib olla takistuseks, sest tähelepanu pühenub sellele muretsemisele, aga reaalne inimene, keda oodatakse, võib jääda märkamata. Armastuse külge tõmbamiseks on olemas väga ilus rituaal. Seda tuleb teha kasvaval kuul. Tuleb võtta punast või roosat värvi küünalt, puhastage seda veega, kirjutage nõelaga küünla peale oma soovi, näiteks, tahan leida armastust. Oleks hea ka määrida küünalt jasmiini, patchuli, ilang-ilang’i või kaneeli eeterliku õliga. Panna küünal põlema. Vaadates küünlaleegi peale, tuleb kujutada endale ette inimest, kellele tahate oma armastust kinkida ja kellega soovite tundeid jagada. See ei pea olema keegi konkreetne isik, vaid üleüldse mõnes mõttes ideaalne inimene, kellega tahate koos olla. Tuleb mõelda selle peale, mida temalt ootate ja mida olete suutelised talle pakkuda. Peab mõtlema ka sellele, et kui tal juhtuvad olema mõned iseloomujooned, mis Teile ei meeldi, kuidas võite nendega leppida või mis kompromissi pakute. Seejärel tuleb sulatud vahaga, mis on põelva küünla otsas tilgutada taldriku peale südamekujulist joonist ja pühendada südame keskele kogu oma soov leida armastust. Küünal tuleb lõpuni põlema jätta.
 

Me kõik oleme kosmilised olendid. See seletamatu tunne ja igatsus mida ma lapsena tähti vaadates tundsin, osutus tõeks. Tulen Orioni süsteemist. Oman kontakti. Kas teie teate  kust sai teie eksistents alguse? Lugupidamisega…
Meie eksistents sai alguse Maal, aga hetkel me saame vaimses mõttes erinevaid dimensioone külastada.

Tere! Kas te usute tulnukatesse?
Sergei: Ma usun, et kosmoses kindlasti on planeedid kus arenesid erinevad eluvormid: võib- olla intellektiga, võib-olla isegi targemad, kui inimesed. Aga ma ei usu, et tulnukad külastavad meid siin. UFO’sid ma seletan teistmoodi.

Tere Sergei! Miks otsustasid endale uue soengu lõigata?
Sergei: Olen ainult külgede pealt juukseid lõiganud. See lubab säilitada vana soengu ja teha selle puhul midagi uut (näiteks, Mohawk). Olen märganud, et minu soeng väljendab mõnes mõttes minu vaimset seisu, kui rääkida finaalist, siis soeng oli protsetina.

Mul on kaheksa last. Aastate eest kaotasin poja. Nüüd on kogu aeg hirm, et ka teiste lastega võib midagi õudset juhtuda. Kas saan kunagi rahu tagasi või jäängi elu lõpuni muretsema?
Amita: Ma väga tunnen Teile kaasa. Ema jaoks on lapse kaotud jubedam mure, mis võib ainult olla. Paraku juhtus, mis juhtus ja seda enam ei saa muuta. Lohutan Teid sellega (kuigi saan aru, et sellest on vähe abi), et lahkunud lapsel on seal, teises dimensioonis väga hea, seal on fantasiline maailm, kust ei taheta siia tagasi. Tema hing on Teiega koos ja ta ei taha, et Te muretseksite ja leinaksite.
Hirm oma laste pärast on emal loomulik, see on instinktiivne ja lõplikult sellest vabaneda ei saa. Samas see, et Teie ühe lapsga niimoodi juhtus, absoluutselt ei tähenda seda, et ka teisi lapsi ootab mingi tragöödia. See on pime juhus ja Surm ei taha tulla Teie perele kallale. Armastage oma lapsi, hoolige nendest, näidake neile iga päev, kui väärt on nad Teie jaoks ja halbadest asjadest ärge mõelge. Tõmmake enda külge ainult head, unistades sellest, kui õnnelikud ja edukad on Teie lapsed, kui hästi neil tulevikus läheb. Nendega ei juhtu midagi halba, sest lahkunud laps kaitseb nüüd Teie pere.

Tere Sergei! Olen sinu suur fänn! Sooviksin teada, mis pani sind huvituma filmindusest ning miks valisid just BFM kooli?
Sergei: Filmindus huvitab mind sellepärast, et otsin võimalusi väljendada ennast ja enda maailma läbi pilte. Alguse sai see fotokunsti näol ehk staatilise pildina (fotona) ja siis arenes selleni, et püüan väljendada ennast elava ehk liikuva pildina. Leian, et liikuva pildiga materjal võib inimesi mõjutada ja ennustada tuleviku, näiteks, on olemas filmid, mis minevikus mõjutasid inimesi ja olid maailma muutuse aluseks.
BFM kooli valisin sellepärast, et selle kooli puhul on tegemist rahvusvahelise kooliga, mis on väga tähtis minu jaoks, sest mulle meeldib suhleda erinevate (erinevast rahvusest) inimestega ja uurida nende kultuuri.
 

Tere Sergei! Sooviksin teada, mis kaamera teil on? (mudel)

Minu kaamera mudel on Canon 350D. See on juba suhteliselt vananenud mudel, kuid mina töötlen pilte nii käsitsi, kui ka digitaalselt ning vahest kasutan kaamera Obskurat, mis võimaldab käsitsi töödelda negatiivi.

Tere Sergei ja Amita! Sergei,  kust saad Sina inspiratsiooni loominguliseks tegevuseks? Hästi meeldivad Su tööd! Mida hindate üksteise juures kõige rohkem? Soovin teile mõlemale südamest unistuste täitumist!

Sergei: Mul on hea meel, kui minu tööd pakuvad huvi. Inspiratsiooni loominguliseks tegevuseks võtan elust, sündmustest, loodusest, enda maailma tajumisest. Amita on mu parim sõber ja ta on ainuke, kes mõistab mind ja näeb minus kõigepealt inimest ja ei kahtle minu valikutes. Ta nägi ja kiitis heaks minu potentsiaali erinevates valdkondades ja toetas mind, aidates seda arendada. See on minu jaoks väga tähtis, kuna ütlen ausalt, et minu enesehinnang on suht madal.
Amita: Hindan Sergeis tema sooja südant, abivalmidust, mis tihtipeale tuleb eneseohverdamise kaudu, tema tarkust ja taasakalukust. Vabandan, aga Sergeist rääkides ei saa ma olla objektiivne, ma väga armastan oma venda!
Kas Sul, Sergei, on mingisugune fännimeil, kuhu saaks kirjutada (mitte maagiast, aga lihtsalt, et Sind ennast veidike tundma õppida)? Aitäh :)
Fännimeili ei ole ja vaevalt, et tuleb, nagu eelnevalt vastasin, olen väga hõivatud ja tavaliseks ajaveetmiseks ei ole mul aega ja teiseks, ma ei soovita püstitada endale iidolit ja teda fännata.
Kuidas Teiega, Sergei, ühendust saaks võtta, saaksin aidata leida inimesi, kes aitaks Teie näitust sponsoreerida. Parimat!
Minu e-maili aadressi saate kas Amita või toimetuse käest.
Mida arvate suhtest, kui mina olen sündinud 06.07.60 ja mees 15.03.62?
 
Arvame, et avalik online lehekülg ei ole sobiv koht nii isiklikule küsimusele vastamiseks. See poleks asjakohane ei Teie, ega antud meesterahva suhtes.
Tere Sergei ja Amita. Sergei, kuidas oleks võimalik sinuga ühendust võtta?Avaldasid mulle väga suurt muljet ning oleks väga tore ka ise sinu poole pöörduda ja Amitalt tahaks küsida nõu, kuna ka mina tegelen ruunide ja karma kaartidega...
Amita kontaktandmed on internetis olemas, meie üritame vastata kõikidele pöördumistele, kuigi võib-olla mitte nii kiiresti nagu tahaks.

Mure on seotud armastusega. Kohtusin umbes aasta tagasi kena noormehega. Me suhe oli ideaalne. Kuid nüüd viimasel ajal kerkisid esile majanduslikud raskused, mis takistavad meil koos olla. Kas täitub me soov kokku elama hakata ja kui, siis millal? Tänud!

Arvame, et avalik online lehekülg ei ole sobiv koht nii isiklikule küsimusele vastamiseks. See poleks asjakohane ei Teie, ega antud meesterahva suhtes.
 
 
Kas oleksite nõus mõne suvalise fänni või tüdrukuga, kellel on küsimusi, kunagi kohvile minema? Kui jah, siis võib-olla meilite?
Sergei: Mul on väga meeldiv selliseid küsimusi lugeda, kuid olen väga hõivatud ja mõnusa ajaveetmise jaoks ei ole mul paraku aega .

Olen lapsendatud. Praegused vanemad on surnud. Mul pidi olema kaksikõde. Kas see vastab tõele et on mul kaksikõde ja kas mu päris e.bioloogilised vanemad on elus ja kust ma neid leida võiks?
Amita ja Sergei: Antud küsimus on väga isiklik ja keeruline, niisama online intervjuu raames ei ole võimalik sellele vastata.

Olen kaotanud mõlemad oma vanemad (ema 4 aastaselt ja isa kui olin 19). Kui oleks võimalik võtta nendega ühendust. On nad teispoolsuses koos? Kas isa ei jõudnud tõesti enam võidelda, olid tema surmas süüdi arstid, miks ta nii järsku suri, jättes kõik poolikuks?
Jah, tavaliselt elus koos olnud inimesed on koos ka teises maailmas. Te võite ise nendega saada kontakti, kui enne magamisele minekut suhtlete nendega vaimselt ja paluta külastada Teid unenägudes ja siis saate kõiki küsimusi neile esitada.
 
 
Suured tänud Sergeile ja Amitale, kes leidsid aega nii paljudele küsimustele vastata!