Kas UFO-d on olemas?

MT: Jah, UFO (lühend ingliskeelsest väljendist Unidentified Flying Object) on tundmatu lendav ese. Olen täiesti kindel, et ükski inimloom maamuna peal ei tunne kõiki lendavaid esemeid.

MK: Markkus, ära ärple, ta mõtles ju tulnukaid. Tulnukad on olemas. Eriti palju on neid suvel Pärnus. Siis on kõik inimesed ise nii edevad, et päris tulnukaid tähele pandagi.

Kes praeguse valitsuse liikmetest saavad regulaarselt nõu ja abi teie astroloogidelt, pendlispetsialistidelt, multiseksualistidelt ning nõidadelt?

MT: Kogu valitsuse liikmed saavad meilt pidevalt abi!

MK: Üldiselt abistame ministreid nii, et nad seda ise ei teagi – valutult.

Mis diagnoosid teil on?

MT: Viimasel korrapärasel tervisekontrollil täheldati vananemist.

MK: Kui doonoriks käisin, kiideti mu vere kvaliteeti, mis on seotud rohke liha söömisega.

Kas Igor Mang on reptiil?

MT: Igor Mang on mitte-mardika horoskoobi usku astroloog. Meie kutsume neid vanausulisteks astroloogideks. Astroloogid ei ole reptiilid, sest neile horoskoobid ei kehti.

MK: Reptiilidel ei ole nii kadestamisväärselt head karvakasvu.

Millal raamat ilmub?

MT: Üritame enne jõule kõiki üllatada. Pühale üritusele saad kaasa aidata SIIN.

Kuidas meie pere memmekast poisist mees teha?

MT: Lihtne! Saada poiss viieks päevaks ilma igasuguse varustuseta metsa!

MK: Jah, kui ta viiendaks päevaks ei ole Facebooki sisse loginud ja endast „mina metsas“ fotot üles laadinud, siis on olukord muidugi natuke täbaram. Samas, minu poeg logis end alles seitsmendal päeval sisse. Olgu sul endalgi aega ja kannatust!

Teie mardikahoroskoop on astroloogide seltskonna ning horoskoopide lugejad segadusse ajanud.
Kes vastutab?

MK: Vastutavad ikka need, kes Mardika tähtkuju siiani arvestanud ei ole.

MT: Meie oleme need tagasihoidlikud kangelased, kes kogu asja sisse selgust toovad.

Mida te arvate telegram.ee-st?

MT: Telegram.ee toimetuse ruumid on suurepärased ja luksuslikud. Avanejate toimetuse asemel on päevasel ajal suure ostukeskuse kuivainete riiulid. Sellepärast viibime argitundidel tihtilugu Telegrami hoones asuvas Romero kohvikus, et aduda peavoolu-alternatiivmeedia kuninglikku hõngu. Kahjuks pole telegrammistid ise just eriti agarad Romero külastajad. Ei tea küll miks, sest kust mujalt saad sa vähem kui viieka eest lambaliha šašlõkki!

MK: Mulle meeldib väga see, et Telegrami peatoimetaja oma videopöördumisi peldikus teeb. On rahvalikum ja vähem nende tavapärasele luksusele rõhuv!

Miks te sellist jama ajate?

MT: Me ajame jama taga! Kui jama kätte saame, läheb jamal jamaks.

MK: Ära aja jama!

Kelle tellimusel te seda jama ajate? Või tahate ütelda, et tegu ei olegi alternatuuvsete. aga samas nii mõneski mõttes õigete asjade väljanaermise katsega!
Alates sellest, et pendel (pilda) TÖÖTAB veesoonte jne. otsimisel, (qi)energiavampiirid on olemas jne!!!

MK: Markkus, kas sa saad küsimusest aru? Ma tunnen ennast kuidagi nõrgalt...

MT: Ära loe seda teksti, see on vampiirtekst! See tõmbab su energiast tühjaks! Ma näen, et siin on sündimas üks uus ja põnev Avanejate paljastus. Tegutsemas on tekstivampiirid!

Miks ei ole tavameediasse jõudnud Malle Läsni valimisvõit? Sooviks veel infot nahktoitumise nippidest. Kas aerosool-aurapildi loos on juba võitjad leidnud, kui ei siis millal?
Olen Avanejate andunud fänn ja ootan ärevusega teie uusi artikleid.

MK: Geniaalse valimisplakati välja mõelnud nahktoituja Malle Läsn võitis tõepoolest valimised enam kui 80 000 häälega! Eestis 70 000-häälse mandaadi piiri ületanu saab aga Halli Kardinali staatuse ning kaob avaliku poliitika maastikult.
Mallega on nii-siis kõik väga hästi ja ta istub parteide tagatubasid ühendavas koridoris ning aina keelab-käseb-poob-ja -laseb!

MT: Avanejate peatselt ilmuvas raamatus on juba praegu aukohal Malle 2014. aasta mardikahoroskoop ning nahktoituja retseptinurgake.

Mis on saanud Carlos Castaneda naisnõidadest? Kuidas üldse areneb õpetus nii Eestis kui USA-s?

MK: Kastanid? Kas see on see vanasõna, et kastaneid tulest...

MT: Ei ole! Mida sa räägid kallis inimene? Iga lapski teab, et õigel eestlasel peab taskus olema kaks kastanit. See hoiab kurja eemal ja kehtib tõesti ka USA-s.
Mis nõidadesse puutub, siis ainuke kastanitega tegelenu oli Otfried Preußleri väike nõid. Tema aitas aga pigem kastanimüüjat. Nüüdseks on väike nõid juba aastaid surnud.

Millal oleks võimalik osaleda Teiba Ivari juhendatud koolitusel?

MT: Teiba Ivar hakkab meid kõiki koolitama siis kui ta jälle välja ilmub. Praegu ei suuda me tuvastada, kuhu mees ära kadus.

MK: Tema viimast koolitust võid vaadata SIIT. Peale seda kadus ta tõesti nagu tina tuhka.

Kes on Avanejate suurimad vaenlased?

MT: Avanejatel pole vaenlast! On küll inimesi, kes arvavad, et Avanejad on nende vaenlased. Nemad ise pole lihtsalt veel avanenud.

MK: Ükskord läks toimetuses koristajamutiga kemplemiseks. Ta käis oma halli kaltsuga vihaselt kõigest ja kõigist üle, aru saamata, et on olemas loomevaikus. Ta oli meie vaenlane mitu päeva. Lahendasime asja liköörikommide ja limonaadiga. See on see avatud kontor...

Kas minu uus äri osutub edukaks ja kas piisavalt kliente leidub?

MK: Kõik on plakatis kinni!

MT: Jah, möödunud valimised näitasid, et õige plakat tagab hea äri!

Kui kaua ma pean veel oma elukaaslast ootama?

MT: Kui sina töötad öises vahetuses ja su elukaaslane päevases, siis ootad täpselt pensionäriks saamiseni.

MK: Kui su elukaaslane on sinu poole tulemas (Vastasel juhul on ootamine absurd!), siis saad tema saabumise välja arvutada elukaaslase keskmist kiirust ja läbitavat distantsi vastavasse võrrandisse viies.

Mida teha siis, kui avastad ennast UFO-de poolt röövituna. Kust kutsuda abi, milliseid heidutusvõtteid kasutada?

MT: Kui sa ärkad tundmatus lendavas objektis ja sa oled jätkuvalt elus, siis asud tõenäoliselt lennukis või kuumaõhupalli korvis. Ära satu paanikasse, sest arvatavasti maandab piloot selle tundmatu lendava objekti turvaliselt. Kui oled kindlalt maa peal, võid asuda rahulikult sekelduste lahendamise kallale.

MK: Et mitte tundmatu lendava objekti peale sattuda, tuleb oma pidutsemised teha parimate sõprade seltskonnas.

Millal lihtrahvas enda kasutusse ajamasina saab?

MK: See on järgmistel riigikogu valimistel kandideeriva Malle Läsna peamine plakatilubadus.

MT: Ajamasinate valmistamise õpetusi on terve veeb täis, lihtrahvas vaadaku netis ringi!

Oleks tore, kui sellist väärt ettevõtmist nagu Avanejad toetaks EAS või mõni sarnane organisatsioon...

MK: Milles mure? Eesti Astroloogide Selts (EAS) Dnipropetrovskis on Avanejaid toetanud nende sünnist peale.

MT: EAS on garanteerinud, et kõik toimetuse peod ja tähistamised ei möödu ilma korraliku Odessa šampuseta!

... ja miks maailma teadlased teie sõna ei kuula? Eriti see osa nendest, kes teaduse-dogmade, teooriate-vandenõuteooriate määratlusega ja olemusega tegelevad, neid defineerivad?

MT: Pigem on mure selles, et Avanejad on maailma teadlaste seas liiga populaarsed. Võitleme, et me doktorite-professorite tohutus lugupidamiste tulvas ülbeks ei muutuks!

MK: Akadeemilises mõttes on meil lausa oma koolkonnad.

Mu biovälja on valimised segi löönud, lapsed on reptiilid, tšakrad on puha umbes, kaamos sõi ära kogu ökotoidu ja ma arvan, et mees vaktsineerib mind öösiti. Kas tuleks teha auratransformatsioon?

MK: Järgmine kord kandideeri ise, saad oma biovälja tagasi. Lastele osta reptiilidele mõeldud kraanuleid. Tšakrad leota lähimas ujulas lahti. Endale osta paremini säilivat toitu. Ole mees ja vaktsineeri end ise! Eelnevaid soovitusi täites toimub ka auratransformatsioon.

MT: Minu tšakrad ligunevad ka korraliku sauna mõjul lahti...

Kas ja millal saaks teid Kosmonautide saates kuulata?

MK: Kas kusagil on kosmonautide saade käimas? Osaleks heal meelel. Meil on universumi kohta üldse palju öelda.

MT: Mina näiteks ei tahtnud väiksena kosmonaudiks saada. Näed, sain siiski!

Kas südametunnistus ei hakka piinama, kui te teadlikult edastate, vahendate või kirjutate teaduslikult kinnitatud või lihtsalt kontrollitavate faktidega vastuolulisi teemasid, mida nimetatakse enamjaolt antud artiklites varjatud, keelatud ja teisi sarnaseid termineid kasutades "tõeks"?

MT: Küsimuse keerukuse astet katsudes tundub, et see on tulnud vist Brüsselist. Kahjuks pole päriselt viidatud „antud artiklitele“. Seega, ei saa ma ka oma südametunnistusele anda käsku mind piinama hakata.

MK: Sa vastasid nagu poliitik.

MT: Nüüd hakkas küll piinama jah.

Ma küsin teilt, millal tuleb esimene täispikk intervjuu reptiiliga?

MT: Terve meedia on tulvil täis- ja poolpikkusega intervjuusid reptiilidega. Aga, enne läheb Issanda päike looja kui mõni nendest libedatest vennikestest end reptiiliks tunnistab.

MK: Just loen ajakirjast intervjuud, kus üks reptiil soovitab naistel seitsmes erinevas kohas kähkukaid teha.

Kas menstruatsiooni kalender on püsinud aastasadu muutumatuna või on ka sellele lisatud aegade jooksul lisapäevi nagu seda tegi Gregorius?

MK: Gregorius oli munast sündinud reptiil, see peaks ütlema kõik.

MT: Ei kammerteeneri.

Selline lugu, et mul kulub millegi pärast närvilisematel eluperioodidel ebanormaalselt palju elektripirne. Tuld põlema lülitist vajutades lasen pirnid pauguga läbi ja peaaegu alati juhtub see siis kui kedagi teist parasjagu juures pole. Tihtipeale on ka terve faas seejärel tagant ära läinud. Paaril korral olen tervel püstakul niimoodi voolukatkestuse põhjustanud. Vahest kustuvad ka tänavavalgustid, kui ma nende lähedusse jõuan.
Võib-olla on see juhuslik...ei tea. Auto elektrisüsteemid suudan ka tuksi keerata pingelisematel perioodidel. Pingeregulaatori olen autol näiteks läbi lasknud. Milles asi?

MT: Sa oled maandamata. Kui sul saba pole, siis lase näiteks saapapaelal mööda maad lohiseda. Siis läheb liigne elekter maasse tagasi.

MK: Enne maandamist ära kindlasti katsu kellegi vannivee soojust!

1. Millal saab laama Eesti presidendiks?
2. Kas kapsa kilohind langeb lähiajal?
3. Mida ma mehele sünnipäevaks peaksin kinkima?

Palju jaksu ja tervist!

Lugupidamisega proua Ilme Kukesääreke

MT: 1. Laama on juba olnud Eesti president. 2. Kapsa kilohind langeb järgmise aasta suvel kui uued kapsad valmis saavad.

MK: 3. Mehele kingi sünnipäevaks raamat ja võimalus korraga palju liha süüa.

Milline saab olema 2014. aasta Eesti Vabariigis?

MK: Tuleb Sotši taliolümpia. Võimalik, et seeläbi ka vajadus mõned medalid osta. Geoilmataat ütles, et ilm on juunist augusti keskpaigani enam-vähem, seejärel jälle tavaline tatt.

MT: Hiina kalendri järgi tuleb puuhobuse aasta. See ei tähenda aga absoluutselt mitte midagi. Augustis on kusagil jälle sõda püsti aetud.

Olen olnud siin Maa peal 56 aastat reptiilina, kas on võimalik muutuda ringi..näiteks inimeseks valitsusringkondades? Kas naabri Mihkel jätab maha joomise? Kas talvel saab käia suveriietuses ja millal saan kätte oma kosmilise pensioni koos teiste Eesti penskaritega?

MT: Väga kahtlane jutt. Reptiilid ongi ju „inimesed“ valitsusringkondades. Naabri Mihkel on inimene ja seetõttu ei saa oma elu jooksul joomist maha jätta. Vesi on oluline osa inimkeha ainevahetuses.

MK: Talvel võib suveriietuses käia küll, aga kõigusoojasena hangud sa esimese saja meetri peal skulptuuriks. Kosmiline pension ootab Eestis inimesi vanuses üle kuuekümne. Seega, sul on veel mitu aastat aega meie penskareid kadestada.

Kas Siiri ja Viivi Sõnajalad on reptiilid, kopteriga sõites sisse hinganud liialt palju nanokiipe või ümbritseb neid lihtsalt tohutu aurapilv?

MT: Ükski variant ei ole õige. Siiri ja Viivi on taevased olendid ja helikopter on lihtsalt selleks, et varjata nende lendamise võimet!

MK: Tegelikult, aurapilv ümbritseb neid küll. Näiteks tundsin neist möödudes 1995. aastakäigu Château Ducru-Beaucaillou Saint-Julieni hõrku aroomi.

Kas te olete kuidagi seotud sellise /tsenseeritud/lavaga nagu skeptik.ee?

MT: Püsilugejatena küll, sugulus- või muid sidemeid meil ei ole.

MK: Skeptik on üritanud vahendada meie imetegijatele belglaste miljonit eurot. Loodetavasti saab rahasüst meie kõrgkultuurile ühel hetkel ikka teoks.

Ma toetan üldiselt avanejate ponnistusi TÕE kuulutamisel, kuid miks ei julge te ikka veel paljastada üht maailma vanimat ja suurimat vandenõu, mis seostub divesinikmonooksiidi nimelise ohtliku ainega (vt nt dhmo.org)?
Tegemist on kemikaaliga, mis mille sissehingamise tõttu sureb igal aastaid vähemalt tuhandeid inimesi ning mis gaasilisel kujul võib põhjustada äärmiselt ohtlikke põletushaavu, kuid mida sellest hoolimata suurkorporatsioonide ja valitsuste korruptsiooni tõttu kasutatakse isegi toiduainetööstuses. Samuti on see aine tõenäoliselt peamiseks komponendiks nn "keemiapilvedes"!
Kas poleks juba aeg ka avanejate poolt asuda selle vandenõu paljastamisele või peate seda liiga ohtlikuks?

MT: Loomulikult oleme kursis divesinikmonooksiidi täiesti ohjeldamatu kasutamise ja levitamisega! Lisaks küsimuses mainitule, kasutatakse seda ainet ka igal talvel meie laevastiku halvamiseks! Teadagi, kes seda teeb...

MK: Kahjuks on inimkonnas (ja ka loomades – milline jõhkrus!) arendatud välja niivõrd suur divesinikmonooksiidi sõltuvus, et selle globaalse probleemi lahendamine käib Avanejatel hetkel lihtsalt üle jõu.

Olen lugenud, et loomad on n-ö "madalam" rahvas. Miks mulle siiski pidevalt tundub, et kass ja koer ja isegi kalad akvaariumis saavad hoopis paremini hakkama?

MT: See „madalama“ rahva jutu rääkija mõtleb asja vist nii, et kui ta on koertest-kassidest kõrgem, järelikult ka targem. Kogemused on näidanud, et koerad-kassid on väga tugevad loogika harrastajad. Nii mõnigi inimloom jääb neile selle koha pealt alla.

MK: Paljud koerad ja kassid harrastavad lisaks loogikale ka väga tõsist ja sügavamõttelist askeetfilosoofiat.

Kes on kõige avanenum inimene Eestis?

MT: Mina!

MK: Leppisime ju kokku, et paaritutel kuudel olen mina!

MT: Hakkab jälle pihta! Sina oled paaris kuudel.

MK: Tunnistaja, hiietark Niglase juuresolekul vandusime ju, et...

MT: Niglas on sinuga mestis! Sa ära too Niglast mängu!

MK: Olgu, jätame Niglase välja, aga püüa nüüd meenutada...

MT: Ei püüa ma midagi, vaata kui avanenud ma praegu olen! ... ja sina saad olla detsembris, pühal ajal!

MK: Seda küll...