Veebis erootilise kauba müügiga tegelev firma Lovehoney viis Austraalias läbi küsitluse ja selgitas välja selle maagilise numbri. Paistab, et pool tundi seksi on täpselt paras.

40 protsenti vastajatest sõnasid, et nende ideaalne vahekord kestaks üle poole tunni, kuigi vaid 24 protsenti tunnistasid, et nende vahekord kestab nii kaua.

Tegelikult kestab pea poolte austraallaste vahekord vaid veerand tundi. Kui sinu vahekord kestab väga lühikest aega, siis seksiekspert Tracey Cox kinnitab, et paanikaks ei ole põhjust.

"Seksist ei tasu väga matemaatiliselt mõelda. Me oleme indiviidid, mitte robotid. Pool tundi võib mõnele väheseks jääda, kuid teistele on see jällegi liiga pikk aeg. Kui te olete oma partneriga mõlemad rahul, siis pole vaja millegi pärast muretseda!"

"Seks tuleb samas värskena hoida, pole mõtet alati voodis samu asju teha. Kui iga vahekord kestaks alati pool tundi, muutuks see peagi igavaks. Tehke vahepeal mõni kähkukas, siis teinekord jälle pikemalt," annab ekspert nõu, kuidas oma suguelu värskena hoida.