Lisaks kuu alguses saavutatud Optibeti kasiino ajaloo suurimale võidule, mille summaks oli 283 988 eurot, võitis õnnelik mängija lõppeva nädala esmaspäeval 10 000 eurot, millele lisandus teisipäeval 17 000-eurone võit ning kolmapäeval veelgi suurem 30 000-eurone võit.

Kolmapäeval välja antud summa võitja, 36-aastane Soomes elav eesti mees, kommenteerib võitu ise järgmiselt: "Olen väga õnnelik saadud võitude üle. Tulemus tuli mängus Book of Ra ja tegi mind 30 000 € võrra rikkamaks. Saadud võitudega tasun esmalt võlad. Olen väga rahul Optibeti teeninduskvaliteediga ja võidud kantakse alati üle väga kiiresti.“

Austria päritolu mängulooja Novomaticu slotimäng Book of Ra on viimastel aastatel tõusnud üheks populaarseimaks kogu Euroopas. Samuti on see hetkel vallutamas nii Ameerikat kui ka muid maailmajagusid. Mängu tegevuspaigaks on Vana-Egiptuse müstiline maailm. Sümbolitena on kujutatud vaaraod, jumalanna Kleopatrat, skarabeeni ja Indiana Jonesi tüüpi arheoloogi ning loomulikult ei puudu ka kuldne Book of Ra, mille järgi kogu mäng on omale nime saanud.

Optibeti kasiinot haldab Eestis registreeritud ettevõte Optiwin OÜ, millel on ka Maksu- ja Tolliameti väljastatud tegevusluba. Optibet toetab mitmeid Eesti sporditiime, näiteks BC Kalev Cramot.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid