Ühe 20-minutilise vaheaja vältel kiitis Catfish Eesti naisi, öeldes, et Eesti ja USA võistlusi eristab peamiselt see, et Eestis näeb iga nurga peal väga ilusaid naisi.

Catfish lasi kaamerameestel tüdrukuid filmida, ise neid samal ajal komplimentidega üle kuhjates. "Mulle väga meeldib su sinine dressipluus,“ ütleb Catfish neiule, kes kaamerale ei reageeri ja keda seepeale hoitakse ekraanil vähemalt minut aega.

Lisaks Catfishile meeldivad Eesti tüdrukud ka 16-aastasele USA BMX-i sõitjale Brett „Maddog“ Banasiewiczile, öeldes nende kohta lühidalt ja löövalt: „Jah, nad on ägedad!“

Nii publik kui ka võistlejad võtavad nüüdseks ürituselt maksimumi! Olenemata kukkumistest ja vahel ka kergest ebaõnnest, on need tüübid siin peatumatud – võistlejatel on, mida näidata! Häälest pole peaaegu midagi enam alles jäänud ja inimesed võtavad juba särke seljast – asi on tõeliselt kuumaks kiskunud!

Publikusse on fänne on kogunenud ka mujalt maadest: näeme Prantsusmaa lippe lehvimas, kuuleme lätlaste hüüdeid ja Soomlaste valju laulmist. Simpel Session 11 publik valis ka Simpeli lemmiksõitja, kelleks osutus ülekaalukalt MTV reality-staar Ryan Sheckler. Paljud nimetasid ka Mark Webbi, Edgar Kiisat ning Andres Lainevoolu.