Ürituse nimi on Tastefully Blinded ("maitsekalt pimestatud" toim.), kus ei pea paika ütlus "sööme silmadega", sest nägemine on toiduelamuse nautijatel terve õhtusöögi vältel piiratud selleks, et tugevneksid teised meeled. "Tajute erksamalt lõhnu, tunnete igat maitsenüanssi, isegi puudutate teise tundega... jah, see on elamus omaette!" lubab ürituse peakorraldaja Gerli Rosenfeld.

Lisaks maitse-, haistmis- ja tunnetamismeeltele hellitatakse sel õhtul ka kuulmist, kuna akustilise kontserdiga astuvad üles korraldaja Gerli Rosenfeld koos kitarrist Siim Sillamäega. Külalistel ei puudu võimalus õhtut jäädvustada, kuna üles sätitud on fotosein, mille taustal professionaalne fotograaf külalisi soovi korral kaadrisse püüab.

"Üritusele toimub eelregistreerimine ning kohad kinnitatakse pärast ettemaksu laekumist. Andke oma osalemissoovist märku ning edastame teile arve koos juhistega. Osalemistasu sellel on ühele külalisele 49 eurot, mis sisaldab 5-käigulist menüüd koos veinivalikuga," tutvustab Gerli ning muigab kavalalt küsimuse peale, kas menüüd ka avalikustatakse.

"Kuna tegemist on pimeõhtusöögiga, siis ei tahaks me toiduvalikut paljastada. Kui on erisoove või nõudeid, näiteks allergiad või muud säärast, siis andke nendest kindlasti meile märku ja kohandame menüü teile vastavaks," kinnitab korraldaja. Sündmuse Facebooki leht asub SIIN

Infot ja kohti saab broneerida kirjutades aadressil: tastefullyblinded@redrope.ee