Pehmemat sorti ähvardus oli see, et Jacquelyn tapab mehe ära. Pikemates ja karmima sisuga sõnumites lubas naine aga mehe neerudest sushit teha, käeluudest söömispulgad valmistada ja mehe vere vanni lasta ning seal sulistada.

Kogu lugu sai alguse sellest, et Jacquelyn ja anonüümseks jääda sooviv mees, kes töötab ühe nahahooldustooteid müüva ettevõtte tegevjuhina, said rikastele mõeldud tutvumisportaalis tuttavaks ning läksid kohtingule. Peale esimest kohtingut ei võtnud mees aga vedu ning ei soovinud rohkem kohtingutele minna.

Iluteenuste valdkonnas töötav Jacquelyn ei jätnud aga asja sinna paika, vaid hakkas meest hoopis jälitama ja sõnumitega pommitama. Oli ka kordi, kui Jacquelyn saatis mehele 500 sõnumit päevas. Kokku saatis ta umbes 159 000 sõnumit. Sõnumite sisu oli valdavalt ahistav ja ähvardav.

Mullu aprillis oli mees tööreisil ja heitis arvuti kaudu pilgu oma maja turvakaamerasalvestistele. Ta nägi Jacquelyni autot oma maja ees. Seepeale kutsus mees ametivõimud kohale, kes leidsid Jacquelyni mehe majast vannis logelemas. Naise autost leiti hiljem ka lihunikunuga.

Kui politseinikud uurisid, miks Jacquelyn seal oli, ütles naine, et kujutas oma peas ette, kuidas ta elab seal.

Peale seda juhtumit saatis Jacquelyn mehele endiselt sõnumeid. Viimane piisk karikasse oli aga see, kui Jacquelyn ilmus suvalisel ajal mehe töö juurde ja esitles ennast mehe abikaasana.

Jacquelyn ütles hiljem, et mõistab nüüd, et mees ei taha temaga ikkagi koos olla või rohkem kohtingule minna. Muuhulgas ei suutnud Jacquelyn aga uskuda, et hirmutas mehe ära.

Hetkel viibib Jacquelyn kinnispidamisasutuses ja veebruarikuus langetatakse tema suhtes kohtuotsus.