"Kuulasin samuti seda juttu, kus iga kolmas või neljas sõna oli nagu ja veendusin aina rohkem, et tänapäeva noorte väljendus ja sõnastuse oskus on üsna olematu. Kui kõik nagud vahelt välja lõigata, oleks intervjuu tüki maad lühem olnud. Kuulates intervjuusi nii teles kui raadios ja noorte juttu tänaval, siis paneb imestama, mida nad koolis küll tundide ajal on teinud. Paha on kuulata pidevat nämmutamist, noh et, eee, ääää, am, nagu, noh ma ei tea. Kui ei tea, siis tasuks üldse vait olla! Rääkija võiks veidigi ennast jälgida ja osata oma juttu sõnastada ilma nämmutamata, ühtede ja samade sõnade korrutamiseta ja eetamiste ning äätamisteta. Õppige rääkima, noored! Jätke see pidev nutitelefonide näppimine ja suhelge rohkem suusõnaliselt ning jälgige oma juttu teistega suheldes. Seda nohitamist ja nagutamist on lihtsalt paha kuulata!" kirjutas kommenteerija Mati Alasi.

Tuletame võimaliku ülekohtu vältimiseks meelde, et Kerli Kõiv on siiski igapäevaselt Ameerika Ühendriikides elav ja töötav muusik, kelle argikeel on inglise keel, seega on tema eestikeelse kõne iseärasused mõistetavad. 

Eneseväljendusoskus vajab paljudel noortel aga sellegipoolest kriitiliselt arendamist või kuidas tundub Sulle, hea lugeja?