Kui Ashley (33) abikaasa Mikey (36) peale 16 tunni pikkust tööpäeva koju jõudis, tekkis tal oma naisega tüli. Ashley oli oma mehe peale pahane, et too viimasel ajal ainult töötas ja nii end ära kurnas. Sõneluse tõttu saatis naine Mikey diivanile magama, kust ta hommikul oma elutu mehe keha leidis.

Mikey töötas vaibapuhastajana ning tegi ületunde selleks, et naisega nende pulma-aastapäeval reisile sõita. Pikkade töötundide põhjust kuulis Ashley aga alles siis, kui oli juba hilja. ""Mikey armastas oma perekonda. Tema soov oli pakkuda meie lastele seda, millest ta ise ilma oli jäänud. Ta töötas seitse päeva nädalas lihtsalt selleks, et saaksime kõik koos igal aastal Disneylandi sõita. Ta oli kurnatud, kuid meie õnn oli tema jaoks olulisim," rääkis lesestunud naine.

Suur töökoormus mõjus aga mehe tervisele ning Ashley oli oma mehe pärast mures. "Mikey oli ta kohutavalt väsinud kui ta tol õhtul koju tuli. Ma ei ole teda varem sellisena näinud. Sain vihaseks ja karjusin ta peale," tunnistab naine, kes tegelikult oli oma mehe pärast lihtsalt mures. Lisaks saatis ta Mikey tol õhtul diivanile magama.

Kui Ashley hommikul meest äratama suundus, mõistis ta kohe, et midagi on valesti: "Ta oli täpselt samas asendis nagu magama minnes. Ma läksin ta juurde, ta nägu oli hall ning ta oli täiesti külm," sõnas naine, kes šokiseisundis korterist välja jooksis ning karjudes "Mikey on surnud" tänavale suundus. Naabrid kutsusid seepeale kiirabi ning tõttasid ahastuses naisele appi.

Mehe surm mõjus Ashleyle rängalt. Ta ei suutnud pikalt süümepiinadega toime tulla: "Ma ei suuda seda siiani uskuda, et minu viimased sõnad talle olid ajendatud vihast. See tunne, mis mind valdas kui sain teada, et ta töötas kaua lihtsalt selleks, et me pulma-aastapäeval reisile saaksime sõita, oli kohutav."

Peale mehe kaotust sai Ashleyle selgeks, et oma lähedastest ei tohi kunagi vihasena lahkuda ning oma perega tuleb võimalikult palju aega koos veeta. "Soovige üksteisele head ööd ning suudelge alati hüvastijätuks. Kunagi ei või teada, millal keegi kallis inimene tiivad saab ning meie juurest lahkub," ütles naine Mikey hüvastijätukõnes.