Independent uuris Redditi vahendusel inimestelt nende esimese kohtingu kohta. Eelkõige paluti rääkida lugusid kõige jubedamatest kohtingutest, mis on mingil moel lihtsalt kohutavalt veidrad või niivõrd nõmedad, et neid ei sooviks kellelegi.

Üks meenutab, et esimese asjana pani kohtingukaaslane lauale aruande enda eelmise aasta kuludest-tuludest ja palus pilgu peale visata. Sarnane juhtum oli ka ühel naisterahval, kelle esimene kohting nägi välja rohkem nagu karm tööintervjuu: mees tulistas tema suunas teravaid küsimusi. Kogu muusika kestis kokku pool tundi, sest aeg on raha.

Jätkates küsimuste lainel, meenutab üks mees, kuidas õhtusöögilauas hakkas kohtingukaaslane uurima, mitu partnerit tal on olnud, mis tööd ta teeb, palju raha teenib ja kas teda on kunagi arreteeritud. Asi läks ikka väga isiklikuks. Ta lisab, et oli sunnitud selle naisterahva numbri lausa ära blokeerima, sest peale teisest kohtingust keeldumist ei andnud naine talle enam rahu ja muudkui helistas.

Üks aga meenutab, kuidas kohtingu organiseeris ühine sõber. Esialgu sujus kõik hästi: kohtingukaaslane oli armas, humoorikas ja nutikas. Kui mitu tundi oli juba koos veedetud, jõuti ühel hetkel külmutatud jogurtit müüva putkani. Seepeale hakkas tüdruk aga rääkima, kui tore päev tal on olnud ja kuidas tema kutile meeldiks kindlasti see külmutatud jogurt. Ta tegi ka ettepaneku järgmisel nädalal koos välja minna. Rohkem aga teineteist ei nähtud.

Leidub aga teine äärmus ka. Kui ühed on salatsevad ja ei räägi enda kohta olulisi asju nagu näiteks seda, et tegelikult ollakse juba suhtes, siis on ka neid, kes ainult endast räägivadki. Üks tüdruk kirjeldab enda jubedat esimest kohtingut sellisena, et kutt mulises ainult endast ja ei pannud suud kordagi kinni. Teine aga mäletab, kuidas mindi kinno ja kaaslane näppis terve filmi vältel oma nutitelefoni.

Viimaseks meenutab aga üks tüdruk, kuidas tema esimene kohting lõppes püksid rebadel mööda metsaserva joostes, sest taga ajas kohtingukaaslase sugulane koos oma agressiivsete tõukoertega.

Allikas: independent.co.uk