"Siiani on see olnud uskumatu teekond ja ma olen nii tänulik, et olen saanud selles osaleda. See on väga haruldane, et mul on olnud võimalus muuta ning mõjutada nii paljude inimeste elusid ning proovin endale iga päev meelde tuletada, et võtaksin igast päevast viimast.

Inimesed küsivad minult tihti, et kas olen alati teadnud, et Facebookist saab see, mis ta on täna. Mitte mingil juhul! Facebooki luues, tahtsime vaid ühendada meie kooli kommuuni, kuid tuli välja, et ühendasime kogu maailma.

Kui ma mõtlen tagasi nendele 10 aastale, siis on üks küsimus, mida ma endalt küsin: "Miks olime need just meie, kes selle ehitasid?" Me olime ju tavalised õpilased.

Seda on olnud uskumatu tunnistada ja vaadata, kuidas nii paljud inimesed on kasutanud meie loodut, et ehitada tõeline kommuun. Olete jaganud õnnelikke ja õnnetuid momente. Te olete Facebooki vahendusel alustanud perekondi ning hoidnud ühendust eemal olevatega ning olete üksteist aidanud nii paljudel erinevatel moodustel.

Ma olen nii tänulik, et olen saanud selline vahendi teile ehitada ning tunnen siiani ning edaspidigi suurt vastutust, et teenida teid nii hästi kui suudan."

Mark Zuckerberg