Õhtu algab kell 20:00 Eesti eesistumise peakoka Peeter Piheli õhtusöögiga “Ehe elamus”, mille menüü koostati vaid Disco Tallinn peo jaoks. 23. veebruari õhtul on see Eesti suurim restoran, kus einestavad kokku 450 inimest. Õhtusöögiga piletid on tänaseks välja müüdud.

Eesti 100 eelõhtu nõuab ainulaadse õhtusöögi juurde ka väärikat meelelahutust, mistõttu astuvad põneva disco kontserdiga üles Tõnis Mägi & Estraadiraadio orkester, lisasolistiks Susanna Aleksandra Veldi. Nende kava kuulevad nii toiduelamusi nautima tulnud külastajad kui ka veidi hiljem liitunud peolised.

Just hilisemat peo-osa kroonib kaasaegse disco ringkonna absoluutne tipp-DJ Prantsusmaalt — Chanel, Jean Paul Gaultier, Hermès ja Yves Saint Laurent ametlik DJ ning Playboy Mansion kogumike autor — Dimitri From Paris. Tema enda looming ning äärmiselt maitsekad töötlused Madonna, Chic, Michael Jackson’i, David Bowie ja paljude teiste lugudest on teinud Dimitri nõutud artistiks Londonist Tokyoni. Peaesineja juhatavad sisse Disco Tallinn residendid Widenski ning Tom Lilienthal, põnevaid etteasteid toimub õhtu jooksul teisigi.

Vaba Lava avatakse 23. veebruaril õhtusöögiks kell 20:00. Tavapiletiga, mis sisaldab nii kontserti kui pidu, pääseb majja alates 22:00. Korraldaja palub kõigil saabuda varakult, kuna kontsert algab vaid mõned hetked peale 22:00

Piletid on eelmüügis Piletilevis ja Circle K teenindusjaamades üle Eesti ning kohapeal. Liitu üritusega Facebookis!