Selgeltnägija Vanga oli pime, kuid ta nägi palju ja tema ennustused olid uskumatult täpsed. Aastal 1996 surnud Vanga on tituleeritud "Balkani Nostradamuseks", sest koguni 85% tema nägemustest on täide läinud. Nii mõneski müstikasse uskujas on see suurt muret tekitanud, sest aastaks 2043 ennustas proua moslemite kalifaati: "Nad kasutavad eurooplaste vastu keemiarelvi," kuulutas Vanga, et Euroopast jääb alles vaid tühermaa, kus puudub igasugune elu.

Järgmise kaheteistkümne kuu jooksul leiab Vanga ennustuste kohaselt aset kaks maailmamuutvat sündmust. Vanga sõnul võtab Hiina endale USA positsiooni ja sellest saab maailma mõjuvõimsam riik ning Veenuselt leitakse uus energiaallikas.

Kummalisel kombel võib aga mitu kümnendit tagasi tehtud ennustustel tõepoolest tõepõhi all olla. Aastal 2015 panustas USA 16.7 % maailma majandusse, kuid aastaks 2025 peaks see langema 14.9 % peale. Hiina panustas küll toona 15,6 %, ent kui Ameerikas on oodata langust, siis Hiina peaks ootuste kohaselt tugevamaks muutuma.

Mis puudutab aga Veenusel peituvat uut energiaallikat, siis järgmise aasta suveks on NASA planeerinud kosmosesondi, mis suundub uurima Päikese krooni ja läheneb Päikesele kuni 5,9 miljoni kilomeetri kaugusele kasutades Veenuse gravitatsioonijõudu. Missiooni eesmärgiks on uurida ja mõista magnetväljasid, mis põhjustavad päikesetuult.