See eksootilisest Belize´st pärit ja aastakümneid üle kogu maailma aktiivselt plaate mänginud mees oli samuti üks esimesi Londoni olulisena klubi Ministry Of Sound residente. Bert Bevansi disco-klassikutest pungil setile sekundeerib särav Eesti laulja Anna-Liisa Supp. Ka tema valmistab antud õhtu jaoks ette spetsiaalse, formaati sobituva kava. Ning nagu juba tavaks saanud, toetavad külalisesinejaid Disco Tallinn resident-DJ´d Tom Lilienthal ja Widenski.

1977. aastal New Yorgis avatud uuenduslik ööklubi „Studio 54” oli aastaid kuulsate ja rikaste menupaigaks. Püsiklientideks olid nii Andy Warhol, Michael Jackson kui ka Madonna ja Freddie Mercury, järjekorrad ulatusid tihti kõrvaltänavateni. Klubi saatsid alatasa suured skandaalid ja tänaseni levib üle kogu maailma antud seinte vahel toimunu kohta palju legende.

Piletid on eelmüügis hinnaga 8 eurot Piletimaailmas ja NO99 kassas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind 10 eurot. Uksed avatakse laupäeval, 13. veebruaril kell 22.00.

Facebooki üritus asub SIIN.